19.12.2019

Ovo su jedine frizure koje će biti aktuelne u 2020. godini

Prve modne trendove za 2020. videli smo tokom nedelja mode u velikoj četvorki, a modni mesec ujedno je bio najbolja prilika da se upoznamo sa beauty tendencijama koje će biti aktuelne narednih 12 meseci. Početak godine jedan je od onih perioda kada donosimo važne odluke i želimo da unesemo promene u svoj život, a prva tranformacija za kojom će mnoge žene posegnuti biće promena frizure. Ukoliko ste raspoloženi da u novu deceniju zakoračite sa osveženim izgledom, verujemo da ćete želeti da znate koji će trendovi vladati naredne godine u svetu frizura. Promena za koju se odlučite ne mora biti drastična, jer i sa samo nekoliko izvučenih pramenova ili nekoliko centrimetara kraćom kosom, možete izgledati sveže i drugačije. U 2020. godini očekuje nas nekoliko uzbudljivih trendova kada je reč o frizurama, koje vam otkrivamo u nastavku.

2f 2020

@hershesons

DUGA PRIČA

Dok se ove godine sve vrstelo oko bob i lob frizure, naredne godine će duga kosa ponovo biti aktuelna. Glavni fokus biće na volumenu i raskošnoj teksturi što u prevodu znači da neće biti dovoljno da imate dugu kosu već će vam biti potrebni i slojevi sa mekim okvirom lica. Ovakva frizura odlično funkcioniše i sa pramenovima koji dodatno naglašavaju volumen.

1 f 20202

@hershesons

NA POLA PUTA

S obrirom na to da smo i dalje opsednuti trendovima iz 90-tih, ni malo nas ne čudi što su ponovo u modi frizure koje su u to vreme nosili super-modeli poput Naomi Campbell i Christi Turlington. Kosa srednje dužine može se uklopiti uz svaki oblik lica i uz svake godine. Baš kao što je to slučaj sa dugom kosom, i ovde su poželjni slojevi, kao i šiške, kako bi se postigao željeni volumen.

3 friyure

@hershesons

BOB JE I DALJE TU

Klasičan blunt bob, koji podrazumeva potpuno ravnu kosu koja doseže do brade, biće aktuelan i tokom čitave 2020. godine, ali ćemo se zato pozdraviti sa svim drugim varijantama boba.

4 friyure

@karliekloss

POTPUNI EKSTREMI

Sledeće godine biće poželjne i sve ekstremne frizure, tačnije ekstremno kratka ili ekstremno duga kosa. Ponovo ćemo viđati hrabre devojke koje će imati jako kratke frizure, ali i one koje će svoju kosu nadograđivati ne bi li postigle željenu dužinu. Kojoj god od ovih grupa da se priklonite, nećete pogrešiti.

5 frizure p

@adutakech

6 friyure

@charlizeafrica

7 friyure

@kyliejenner

Naslovna fotografija: @kaiagreber
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite