06.07.2016

Ovo su najtraženije patike u CrossFit Boxovima širom sveta

Brend Reebok kao vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće, predstavio je poslednju verziju jedne od najtraženijih patika u CrossFit boxovima širom sveta – Reebok CrossFit Nano 6.0.

1r 6716

Nano franšiza nastavlja da napreduje pokazujući posvećenost Reebok-a da usavrši i napravi CrossFit obuću poslednje generacije. CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji đon za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je ujedno prirodna i sigurna. Patika pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar® materijalom doprinosi izdržljivosti.

2r 6716

– Stalne inovacije su srž razvoja Reebok patika za CrossFit. Idemo u korak sa CrossFit zajednicom kako bismo razumeli i bili deo evolucije i rasta CrossFit-a, dok nastavljamo da budemo vodeći brend i prvi izbor za CrossFit-ere. Raznovrsna ponuda proizvoda koji su vredni poštovanja i koji cene napore CrossFit sportista širom sveta – to je ono što nam je bitno i verujemo da će Nano 6.0 upravo to postići u boxovima širom sveta – izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

3r 6716

4r 6716

Poslednje vesti
Ne propustite