07.07.2016

Ovog leta nose se jednodelni kupaći kostimi

Vintage trend na velika vrata vratio je u modu jednodelne kupaće kostime koji su poslednjih godina pali u zaborav. Uprkos sveopštoj popularnosti bikinija, jednodelni modeli ponovo su dobili zapaženo mesto. Njihovim dizajnom poigrali su se mnogi kreatori i brendovi kako u svetu tako i kod nas, a ovog leta dolaze nam u sasvim novom ruhu koji je modna publika rado prigrlila.
Prednost ovih kupaći kostima je u tome što pristaju različitim tipovima, odnosno oblicima tela, a poznati su i kao vrlo dobar način za prikrivanje malih nedostataka. Osim toga, veoma su zahvalni za stilizovanje, pa uz dobre aksesoare, svaki kostim lako može izgledati kao couture model.
Najpopularniji su oni koji su ujedno i najjednostavniji, minimalistički i jednobojni, s tek pokojim decentnim detaljem koji ih izdvaja iz mase. Večni motiv koji ove sezone nose su prugice, a brendovi ih takođe “presvlače” i u trendi tropski print. U modi su i jednodijelni modeli asimetričnog kroja, s izrezima ili na jedno rame, a ako volite sportski stil, sasvim sigurno će vam se sviđati kupaći kostimi od neoprena u atletskom duhu. Posebno su zanimljivi oni sa originalnim porukama koje će najradije birati dame sa stavom. U našoj galeriji predstavljamo vam 15 jednodelnih kostima.


Naslovna fotografija: Instagram/kuikokini

Poslednje vesti
Ne propustite