31.01.2017

Patike koje će obeležiti predstojeće proleće

Poslednjih godina patike su doživele veliki bum te je nemoguće zamisliti proleće bez ovog praktičnog trendy komada. Dok smo prethodnih sezona najviše nosili Adidas i Nike modele čini se da će novi hit među trendseterkama ovog puta biti patike sa potpisom Pume. Njihovi modeli Fenty x Puma nastali u saradnji sa Rihannom već su dostigli veliku popularnost, a ove sezone u prvom planu je Basket Heart kolekcija.

1p 31117

Prvi modeli prezentovani su krajem prošle godine. Radi se o klasičnim košarkaškim patikama, ali sa veoma dopadljivim zaokretom u vidu svilenih pertli koje se vezuju u mašnu, a inspirisane su baletom. Najpre su lansirani crni i beli model, a nakon odličnih reakcija ovog januara prezezovane su nam i ružičasta i siva varijanta od brušene kože.

2p 31117

Za beli model koji se našao i unutar Puma Swan Pack kolekcije u potpunosti inspirisane baletom kampanju je snimila Kylie Jenner, ali i čitava baletska trupa New York City Balleta. Na taj način spaja sportsku žestinu sa baletskom elegancijom, a sudeći po popularnosti najmlađe sestre iz porodice Kardashian-Jenner verujemo da će i modeli iza kojih stoji brzo biti na listi najtraženije obuće za predstojeće proleće.

3p 31117

Foto: Promo, Instagram/@pumawomen

Poslednje vesti
Ne propustite