01.03.2016

Patike koje će vas inspirisati da počnete da trčite

Iz sezone u sezonu, Reebok kao globalni fitness brend, uvek je u potrazi za najnovijim i atraktivnim tehnologijama, a u sezoni proleće-leto 2016. predstavlja ZPUMP Fusion 2.0 model kao deo najmodernije ZPUMP franšize. Ovo je stilizovana patika za trčanje sa jedinstvenom Pump tehnologijom, koja nudi prilagođeno prianjanje stopalu za besprekorno udoban osećaj tokom trčanja.

nas r 29216

Za razliku od tradicionalnih patika za trčanje u čijoj proizvodnji se koristi preko 40 zasebnih delova, Reebok ZPUMP Fusion 2.0 je napravljena od samo tri ključna elementa, bez rigidnih komponenti koje ograničavaju pokrete stopala.

1r 29216

1. Pump tehnologija – revolucionarna komora ispunjena vazduhom koja je lagana i menja se prilikom pumpanja vazduha, obavija svako stopalo individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, fiksira ga i pruža maksimalnu pokretljivost.
2. PowerFrame – jedinstven za ZPUMP Fusion 2.0, pomaže da vazdušna komora bude što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način.
3. Karbonizovana pena – Karbonizovani središnji đon obezbeđuje osećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku.

2r 29216

Veći deo patika je napravljen tako da odgovara standardnom stopalu – ali standardna veličina stopala ne postoji. Sa Pump tehnologijom, dobijate patiku koja se oblikuje prema vašem stopalu i koja je idealna za najrazličitije uslove trčanja.
ZPUMP Fusion 2.0 je dostupan na srpskom tržištu u Reebok brend radnji u TC Ušće, a uskoro ga možemo očekivati i u svim bolje snabdevenim sportskim prodavnicama.

4r 29216

Foto: PR

Poslednje vesti
Ne propustite