08.06.2020

Pet aduta Vichy Minéral 89 boostera koji kožu čine jakom, hidriranom i blistavom

Glavna uloga kože je njena zaštitna funkcija koja pod različitim negativnim, spoljnim i unutrašnjim, uticajima – slabi. U cilju jačanja barijerne funkcije kože, značajne za celokupno zdravlje kože Vichy nudi Minéral 89 booster!

Koža lica zbog svakodnevnog brzog života vremenom gubi sjaj, elastičnost, punoću i izgleda umorno, suvo, dehidrirano i brže stari. Međutim, Vichy Minéral 89 booster sa svojim jedinstvenim, minimalnim brojem sastojaka deluje kao prva linija odbrane protiv štetnih uticaja kao što su manjak sna, stres, zagađenost i preterana izloženost suncu. Njegova efikasna formula sadrži svega 11 elemenata, među kojima je čak 89 odsto vulkanska voda, obogaćena sa 15 minerala, kao i čista, hijaluronska kiselina prirodnog porekla.

Minerali su ušli u sastav vulkanske vode zahvaljujući njenom milenijumskom putovanju kroz kristalne stene. Ova termalna voda raznovrsnija je od svih drugih s obzirom na njihov broj – u jednom litru ima ih čak 5,2 grama, a neki od njih su baš oni najbitniji za naš organizam i kožu, poput kalcijuma, gvožđa, kalijuma i magnezijuma. Njihov delotvoran uticaj je višestruk, a najvažniju ulogu igraju u stimulaciji regeneracije ćelija, hidriranju kožu i pružanju antioskidantne zaštite. S druge strane, minerali pospešuju adheziju i sintezu korneocita – lipida i proteina koji čine zaštitni sloj kože, kako bi se na njoj formirala kompaktna barijera koja će je štiti od spoljašnjih uticaja. Udruženi sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla, osnažuju kožu i povećavaju njenu otpornost.

U nastavku navodimo pet najčešćih štetnih uticaja po vašu kožu, kao i pet načina kako ih Minéral 89 otklanja i eliminiše.

JAČA FUNKCIJU BARIJERE KOŽE

Stresan, iscrpljujući i turbulentan način života utiče na ceo organizam, a naročito na naš najveći organ – kožu, koja pokriva čak 2m² tela. Zato ona postaje suva, menja joj se struktura, a slabe joj i odbrambeni mehanizmi.

Minéral 89 jača funkciju barijere kože i svojom gelastom strukturom stvara nevidljiv, zaštitni sloj koji je čuva od spoljnih uticaja.

ČINI KOŽU PUNIJOM I MEKANOM NA DODIR

Niska vlažnost vazduha utiče na promene strukture kože i njenu sposobnost da zadrži vodu u sebi. Idealni uslovi za nju su kada vlada prosečna vlažnost vazduha između 40 i 70 odsto, dok je u našim domovima taj prosek najčešće 10 odsto. Osim toga, odrasla osoba svakog dana, u normalnim okolnostima, ostane bez 500ml vode, a organizam nema sposobnost da zadržava tečnost kao što to radi sa mastima. Zato je potrebna svakodnevna hidratacija jer 2/3 našeg tela čini voda, te je njen značaj neupitan.

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju sadrži u sebi, Minéral 89 pomaže koži da zadrži vodu. Osim toga čini je 20 odsto glađom i 21 odsto punijom, a tako hidrirana ona je mekana i glatka na dodir.

SADRŽI ANTI-POLLUTION TEHNOLOGIJU

Čestice zagađenog vazduha ubrzavaju starenje kože, prouzrokuju dehidriranost, iritaciju i doprinose smanjenju vitamina E koji je ključan antioksidans.

Mineral 89 sadrži anti-pollution tehnologiju koja blokira čestice zagađenosti da prianjaju na kožu i čini je otpornijom na loše uticaje iz spoljnog okruženja. Ova tehnologija je nastala kao rezultat novog jedinstvenog naučnog pristupa poznatog kao Exposome. On proučava kakav uticaj na našu kožu, ali i na zdravlje u celini, imaju egzogeni i endogeni faktori. Dakle, kako se naš organizam ponaša u dodiru sa UV zračenjem, zagađenjem, vremenskim prilikama, ali i stresom, umorom, nedovoljnim snom, neuravnoteženim dijetama, neredovnom i nezdravom ishranom.

VRAĆA PRIRODNI SJAJ LICU I UKLANJA ZNAKE UMORA

Malo i neredovno sna naročito utiču na zdravlje kože, što prouzrokuje usporenu mikrocirkulaciju. Zbog toga koži treba mnogo više vremena da se regeneriše, te izgleda umorno i sivo.

Ipak, njegova formula sadrži jedinstvenu vulkansku vodu koja kožu čini otpornijom na efekte umora i povećava njen prirodni sjaj za 26 odsto! S druge strane, vulkanska voda poseduje antioksidanse koji stimulišu regeneraciju kože i na taj način pojačavaju njenu barijeru koja služi kao prirodna odbrana od spoljašnjih uticaja.

KOŽA HIDRIRANA ČAK 24H NAKON NANOŠENJA

Česte temperaturne promene utiču loše na kožu. Zato je na vreme treba pripremiti, kako bi temperaturni šokovi imali manje uticaja.

Međutim, zahvaljujući čistoj, hijaluronskoj kiselini prirodnog porekla Vichy Minéral 89 booster hidrira kožu 24h nakon nanošenja, te je ona popunjena, tonirana i odiše zdravljem.

Prednosti Minérala 89 istakli su i dermatološki i farmaceutski stručnjaci, i naveli ga kao obavezan ritual nege koji donosi rezultat blistave i hidrirane kože, uz nanošenje samo dve kapi ujutru i uveče na očišćeno lice i vrat. Mi smo istakli samo pet prednosti ovog boostera, a s obzirom na to da ima čak 89 razloga za Minéral 89 booster, ostalih 84 pročitajte na sajtu vichy.rs.

Ukoliko mislite da smo spomenuli sve njegove najznačajnije pozitivne učinke – nismo! Vichy Minéral 89 čini kožu svilenkastom, nežnom i idealan je za bilo koje godišnja doba, kao i za sve tipove kože! A otkrićemo vam još i ovo – možete ga deliti i sa svojim partnerom jer je idealan kao hidratacija nakon brijanja i smanjuje iritaciju i crvenilo!

Zato devojke i muškarci, ukoliko želite osećaj zdrave kože, boostovane, više se informišite na vichy.rs, a opcija je i da Minéral 89 booster poručite online u odabranim apotekama.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite