24.02.2016

Pet beauty trikova koje smo naučili na LFW-u

Prestonica Velike Britanije trenutno okuplja slavne dizajnere, trendsetere i modne gurue koji pažljivo prate sve revije na London Fashion Week-u. Osim novih modnih trendova, na glavnim nedeljama mode otkrivamo u beauty tendencije za narednu sezonu, a ovog puta najveći makeup eksperti plasirali su 5 glavnih inovacija koji će obeležiti predstojeću jesen i zimu. One što je najbolje, kada zavirite u backstage najvećih revija sve se odvija jako velikom brzinom, pa tako učimo i lekcije kako da što praktičnije dođemo do željenih rezultata.

#1 Glitter na očima

5l 2416

Glitter na kapcima i obrazima videli smo na Burberry Prorsum i Markus Lupfer revijama. Makeup artist Lucy Burt objasnila je da je svetlucave detalje zalepila na lice modela uz pomoć balsama za usne.

#2 Prirodne lokne

4l 24216

Frizeri na reviji Juliena Macdonalda koristili su penu za kosu L’Oréal Paris Studio Pro Curve To Curl Mousse kako bi dobili ove savršene lokne. Zahvaljući njoj ne morate dugo tretirati kosu figarom, pa tako brzo dobijate željene rezultate, a da pritom gotovo da ne oštetite kosu.

#3 Koristite ajlajner za nail art

3l 24216

Na Julien Macdonald naučili smo i trik od manikirke Jenny Draper. Ona je koristila ajlajner kako bi što brže modelima uradila francuski manikir.

#4 Jarke boje na očima

2l 24216

Na Marques’Almeida reviji, šminker Terry Barber i njegov tim odlučili su da jarkim pigmentom naglase oči modelima, a željeni efekat su postigli tako što su najpre nanosili vosak, a preko njega i pigmet.

#5 Oči naglašene crnim ajlajnerom

1l 24216

Šminker Val Garland koji je osmislio makeup look za Julien Macdonald reviju, sugeriše da naredne jeseni i zime obavezno u svom neseseru imate crni ajlajner kojim ćete naglašavati oči. On tvrdi da devojke ne moraju da brinu ukoliko ne izvuku pravilmu liniju, jer sve greške mogu popraviti uz pomoć štapića za uši koji i kreme za lice.

Poslednje vesti
Ne propustite