15.03.2016

Pet feng shui pravila za uređenje spavaće sobe

Ukoliko ste nezadovoljni svojim ljubavnim ili bračnim životom, stalno ponavljate iste greške u vezama ili nikako ne možete da nađete pravog, možda je pravo vreme da preispitate uređenje svoje spavaće sobe i uredite je po feng shui pravilima. Iako možda zvuči nemoguće samo razmeštanje nameštaja u sobi može doneti niz boljitka, a mi vam danas donosimo osnovna pravila pva drevne veštine za uređenje spavaće sobe.

#1 Položaj kreveta
Ukoliko je krevet uz zid na kom su i vrata, premestite ga na suprotnu stranu – sprečićete svađe i nestaće negativne emocije u vezi. Pokušajte da izbegnete i da krevet bude direktno preko puta ulaza u sobu. Najbolji položaj je dijagonalno u odnosu na vrata, tako da direktan upliv vazduha koji ulazi u sobu ne “udara” u vašu ljubavnu postelju.

#2 Izbor kreveta
Zaboravite na krevete sa fiokama za posteljinu. Da bi energija kružila u sobi, birajte klasične spavaće krevete ispod koje može da struji energija i nekada oni budu napravljeni od prirodnih materijala kao što je drvo.

#3 Posteljina
Birajte posteljine od prirodnih materijala kao što su pamuk ili lan i neka budu u prirodnim tonovima.

#4 Dekoracija
Stvorite ravnotežu i simetriju tako što ćete birati dekorativne aksesoare za sobu koji idu u paru.

#5 Koristite mirisne sveće
Mirisne sveće predstavljaju najbolju rasvetu po feng shuiju kada je reč o spavaćim sobama. One pružaju čistotu energije i stvaraju toplu atmosferu.

Poslednje vesti
Ne propustite