nas f 23917
09.03.2019

Pet frizura koje nikad ne izlaze iz mode

Pronaći idealnu frizuru, ni jednoj ženi nije lako, posebno kada se trendovi menjaju gotovo svake sezone. Zbog toga se mnoge žene teško odriču omiljenog friza ili ne vole da previše eksperimentišu sa kosom. Na sreću neke frizure nikada ne izlaze iz mode i s njima jednostavno ne možete da pogrešite. U nastavku vam predstavljamo 5 hair stylea koji su aktuelni svake sezone.

DUGA RAVNA KOSA

1f 23917

Kayture.com

Mnogo je žena koje ne žele da se odriču svoje kose jer znaju koliko je potrebno vremena da izraste. I nije da nisu u pravu. Duga ravna kosa uvek je poželjna frizura, kako za svakodnevne prilike tako i za crveni tepih. Damama sa gustom kosom, ipak, se savetuje da dozvole frizeru da im malo istanju krajeve kako bi je lakše stilizovali dok ova tehnika šišanja kod tanke kose nije poželjna.

ŠIŠKE

3f 23917

Kayture.com

Pune, retke ili nestašne potpuno je svejedno. Šiške će vam uvek dati poseban šarm i mladolik izgled. Iako ima mnogo pripadnica lepšeg pola kojima je teško da se odluče da skrate šiške, jer smatraju da će im loše stajati, činjenica je da one dobro izgledaju kod svake žene ukoliko pronađe oblik koji joj odgovara.

BOB

3.2f 23917

HarperAndHarley.com

Klasični bob, odnosno paž na francuski način, popularan je više od jednog veka. Poslednjih godina ova frizura dobila je bezbroj varijacija među kojima je najpopularnija lob, odnosno dugački bob. Svejedno je za koju varijantu ćete se odlučiti, ova frizura će vašem izgledu dati dozu francuskog chica.

TALASI

4ff 23917

SimplySona.com

Klasična talasasta kosa kao stvorena je za sve romantične duše dok će se buntovnicama više dopasti nemirna i razbarušena varijanta. Lokne u svim verzijama uvek su u trendu, a odlično su rešenje i kada želite da vaša frizura ima bolji volumen.

PIXIE

5f 23917

@lorealhair

Kratka pixie frizura kakvu je nosila Twiggy i dalje je aktuelna. Ona je rezervisana za dame koje imaju više smelosti da eksperimentišu i ne libe se da skrate svoju kosu, jer će ona svakako porasti.

Naslovna fotografija: SimplySona.com

Poslednje vesti
Ne propustite