nas instagramer
22.11.2019

Pet Instagram naloga iza kojih stoje devojke sa zbilja originalnim stilom

Kada je pre nekoliko godina zanimanje blogera uzelo maha, u modnoj industriji stvoren je sasvim novi poredak, a nekoliko najpopularnijih imena stvorilo je prave male poslovne imperije. Preko noći su prve redove na revijama zauzele obične devojke koje su se istakle svojim stilom i osećajem za modu, poput Chiare Ferragni, Julie Sarinane, Aimee Song i još nekoliko devojaka koje su u to vreme imale zavidan broj poseta na svojim blogovima.

6 instagramer

Anna Vitiello i Bettina Looney

Čitava priča dobila je novu dimenziju sa pojavom Instagrama, koji je opet preokrenuo način poslovanja. Blogeri su odjednom postali influenseri koji zarađuju od reklamiranja proizvoda na svojim Instagram nalozima i to kroz najprivlačniji oblik komunikacije – fotografiju. Ova pojava dovela je do toga da su svi odjednom poželeli da budu influenseri, pa danas imamo na hiljade devojaka koje imaju zavidan broj pratilaca na Instagramu, a većina naloga liči jedan na drugi. Isti stajlinzi, isti komadi, iste poze, isti filteri, iste rečenice i citati koje gledamo svaki put kada otvorimo Instagram doveli su do prezasićenja na tržištu. Svakako među influenserima ima i onih gaje sopstvenu estetiku i ne pristaju da se utope u masu, a danas stavljamo fokus upravo na ovakve naloge. U nastavku vam predstavljamo pet Instagramerki koje neguju jedinstven stil.

NATASHA NDLOVU

1 instagramer

Model i blogerka Natasha Ndlovu rođena je u Zimbabveu, ali se još kao devojčica sa roditeljima preselila u London gde je i naučila prve modne lekcije. Pisanje bloga započela je 2013. godine, a njen talenat brzo su uočili urednici magazina kao što su Vanity Fair i British Vogue na čijim se stranicama više puta pojavljivala. Natasha voli minimalistički stil odevanja, a u njenim outfitima dominiraju klasični i vintage komadi koje uvek ponese na jedinstven način. Dakle, ukoliko volite klasiku s modernim pomakom, ovo je nalog koji morate pratiti.

ANNA VITIELLO

2 insta

Bivša slilistkinja magazina Harper’s Bazaar Anna Vitiello u skladu sa svojim italijanskim poreklom voli glamur i uglađen stil, iako je rođena i živi u Londonu. Mnogi je zovu kraljicom aksesoara, jer voli modne dodatke, kao i luksuzne materijale i nesvakidašnje siluete. Odolela je minimalističkom trendu koji je zavladao usled uticaja skandinavske mode, jer je za nju više uvek više. Svaki njen stajling isplaniran je do poslednjeg detalja, svejedno da li je reč o večernjoj ili kombinaciji za plažu.

MARTA CYGAN

3 insta

Poljakinja Marta Cygan, autorka naloga Life of Boheme, započela je pisanje bloga još u vreme kada je to zanimanje bilo u samom začetku. Jedinstven stil odevanja deneo joj je brojne angažmane, pa danas živi na relaciji između Pariza i Los Anđelesa, a tvrdi da su sve tri destinacije sa kojima je povezana imale predudan uticaj na njen modni izraz. Ona je jedna od onih devojaka koje savršeno spajaju ženstvene komade sa oversize modelima inspirisanim muškom modom, ili vintage sa modernom odećom. Voli klasike koji su uvek aktuelni i vešto izbegava da nosi najpopularnije komade koje možemo da vidimo na svakoj drugoj influenserki.

AMIRA KHAN

4 insta

Iza inspirativne Instagram stranice Modest Mira stoji Amira Khan koja je nalog otvorila s namerom da pokaže da žena može biti savršeno stilizovana iako je zakopčana do grla. Ova dvadesetpetogodišnjakinja, koja je sa 12 godina počela da nosi hidžab, nije ni slutila da će privući toliko pažnje devojaka u Americi i Evropi. Njen stil je elegantan, moderan i prefinjen, a imala je priliku da sarađuje i sa mnogim velikim modnim kućama.

BETTINA LOONEY

5 insta

Stilista, influenser i personal shopper Bettina Looney jedna je od onih devojaka čiji stajlinzi na nedeljama mode privuku najviše pažnje street style fotografa, ali i urednika modnih magazina. Na modu gleda kao na avanturu, a svoj stil opisuje kao eklektičnu igru stilova. I zaista niko tako dobro ne ume da iskombinuje neočekivane komade i aksesoare u skladnu celinu kao što to čini ova dvadesetosmogodišnjakinja. Njen jedinstven modni izraz doneo joj je i saradnje sa velikim kućama kao što su Fendi ili Chanel, bez obzira na to što ima manje od 70 hiljada pratilaca na Instagramu.

Naslovna fotografija: @annavitiello, @bettinalooney
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite