03.11.2015

Pet jedinih komada koji su vam potrebni za smart casual look

Šta je zavodljivije od uspešne žene koja izgleda sofisticirano u poslovnom outfitu? Poslednjih godina svedočimo tome da garderoba za posao ne mora da bude dosadna, a sve je više kompanija koje zahtevaju smart casual dress code. Ukoliko vam ovo nekada deluje zbunjujuće i nemate ideju šta biste mogli da nosite, a da nije pencil suknja i jednostavna rolka, donosimo vam listu pet ključnih komada uz koje će vaš styling uvek biti za primer.

Prugasta bluza

A Love Is Blind

A Love Is Blind

Prugice su uvek dobrodošle u svetu poslovne odeće, a ukoliko birate klasiku odlučite se za crno-belu kombinaciju. Najbolje je da takvu bluzu uparite sa teget pantalonama. To će biti suptilan miks boja kojim ćete odavati utisak osobe od poverenja.


Crni blejzer

WeWoreWhat

WeWoreWhat

Dobro ukrojeni crni blejzer uvek treba imati u ormaru jer su mogućnosti za njegovo kombinovanje neverovatne. Za prilike koje zahtevaju strogu formalnost možete ga nositi uz crne pantalone dok u nešto opuštenijim poslovnim varijantama slobodno obucite i farmerke.


Farmerke

Adam Katz Sinding of Le21ème

Adam Katz Sinding of Le21ème

Kvalitetan par farmerki više nije rezervisan samo za gradske izlaske već se odavno preselio i u poslovni svet. Ove sezone, uz zvoncare, u trendu je i jeans dubokog struka. Vodite računa da izaberete model koji nije pocepan ili preuzak.


Marama

4p p 21115

Svilena ili plišana, marama će svaki vaš look podići na viši nivo, a ove sezone u modi su suptilni tanki modeli. Jednostavna bela košulja i crne pantalone ili farmerke uz ovaj asesoar izgledaće i više nego chic.


Bele patike

Style Du Monde

Style Du Monde

Patike su se vratile na velika vrata, a jednostavne bele modele slobodno možete poneti i u kancelariji. Odlično će se slagati uz sakoe ili bele košulje, a možete ih kombinovati i sa nešto ležernijim haljinama.


Poslednje vesti
Ne propustite