Leto 2020
27.06.2020

Pet ležernih stajlinga u kojima ćete se osećati kao da ste već na letovanju

Mada je ovo period godine kada uglavnom planiramo godišnje odmore i tragamo za odgovarajućim aranžmanima, ovog puta su zbog pandemije mnogi svoje letovanje stavili na čekanje, pa će odluku o tome gde će ići na more, i da li će uopšte napuštati zemlju ili će se odlučiti za opciju letovanja u Srbiji, doneti tek kroz nekoliko nedelja. Ipak, počeo je prvi letnji vikend u kome ćemo svi uživati, posebno ako imamo i vidu da su nam posle dužeg perioda stigle prave letnje temperatire, koje nas pozivaju da slobodno vreme provedemo pored reke, u baštama omiljenih kafića ili na nekom od izletišta. Iako je možda vaše letovanje ove godine pod znakom pitanja, postoji mnogo načina da sebi u gradskim uslovima priuštite uživanje slično kao na godišnjem odmoru, a dobra polazna osnova je izbor ležernog stajlinga kakav uglavnom nosimo na moru. Postoji niz komada koje najčešće biramo tokom letovanja, poput cvetnih mini haljina, torbi od rafije, ravnih sandala ili bermuda i šortseva. Ako dodate i šarmantni šešir imaćete pravu morsku odevnu kombinaciju. U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za ležerne stajlinge u kojima ćete se ovog vikenda osećati opušteno i komotno kao da ste na odmoru.

MAJICA NA BRETELE I BERMUDE

@annasarlvit

Majice na bretele i bermude uvek su sastavni deo naših kofera kada smo na letovanju, a da za dodatnu dozu morskog vajba, upotpunite ovu kombinaciju torbom od rafije i bucket šeširom.

H&M,
cena: 1.199 din.

H&M,
cena: 2.699 din.

FAITHFULL THE BRAND,
net-a-porter.com

LOEWE,
net-a-porter.com

KOORDINANTNI SET

@chrissyford

Koordinantni setovi jedan su od najvećih modnih hitova ovog leta, a ukoliko dolaze u šarenim, vibrantnim printovima sigurno će vas asocirati na more i bezbrižne dane provedene na plaži.

CULT GAIA,
net-a-porter.com

CULT GAIA,
net-a-porter.com

UDOBNE HALJINE

@annasarlvit

Ne postoji odevni komad koji nas više podseća na godišnji odmor od komfornih haljina u jarkim bojama. Ove sezone posebno su se istakli modeli u plavoj boji, što je i očekivano, ako imamo u vidu da je institut Pantone ovu nijansu proglasio koloritom 2020. godine.

H&M,
cena: 2.199 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

TOTAL WHITE

@camillecharriere

Bela odeća definitivno priziva leto i najbolje stoji kada imamo preplanuli ten, ali ako namažete kremu za samopotamnjivanje i odlučite se za total white look već ćete se osećati kao da ste na odmoru.

ZARA,
cena: 2.590 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

BY FAR,
mytheresa.com

CVETNA HALJINA

@_jessicaskye

Mini haljinice ukrašene floralnim motivima uvek nas asociraju na bezbrižne trenutke, a ove godine posebno su aktuelni retro cvetići kakvi su bili moderni sredinom prošlog veka.

STRADIVARIUS,
cena: 2.490 din.

Naslovna fotografija: @camillechairrere
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite