nas p fs 4215
02.10.2017

Pet make-up trikova Fione Stiles koji će vas znatno podmladiti

Postoje mnoge stvari u životu u kojima uživamo sve više kako godine prolaze, ali kada je u pitanju naša koža uvek nam je najbitnije da izgleda što je moguće mlađe. Ukoliko smo mladalačkog duha potreba za tim je još veća jer želimo da izgledamo u skladu sa tim kako se osećamo. U neprekidnoj potrazi za formulom mladosti, uspešna make-up atristicica Fiona Stiles odlučila je da podeli pet ključnih saveta kako da uz pomoć šminke podmladimo svoje lice. Ova uspešna šminkerka sarađivala je sa mnogim svetskim zvezdama od Jessice Albe do Madonne i tvrdi da veštom upotrebom make-upa uz samo nekoliko poteza možemo izgledati i do deset godina mlađe.
Evo njenih saveta.

SAVET #1
- Kada je reč o koži, sjaj uglavnom podrazumeva i mladost. Zbog toga preporučujem upotrebu kremastih hajlajtera ili iluminatora i to na mostu nosa i na vrhovima jagodica. Tako ćete učiniti vašu kožu svežijom.

1p fs 4215

SAVET #2
- Kada birate olovke za oči izbegavajte crne krejone i zamenite ih onim u braon boji. Odlična je i bolja šljive, ali samo ukoliko se slaže sa vašim tenom. Crna boja čini da oči izgledaju manje, a samim tim i dodaje godine, dok će boja čokolade vaš pogled učiniti toplijim. Možete slobodno izabrati i one koje u sebi imaju malo sjaja.

3p fs 4215

SAVET #3
- Žene u Americi i Evropi često imaju jako izražen luk na obrvama što ih čini starijim. U Aziji je, recimo, moda takva da su obrve ravne i to je jedan od razloga zašto žene sa tog prostora izgledaju mlađe. Setite se da naglašene lukove niste imale ni kada ste se rodile i zbog toga ih ublažite. Takođe, savetujem da birate olovke koje su nešto svetlije od prirodne boje vaše kose. A postoje i odlični gelovi za obrve čiju upotrebu podržavam.

2p fs 4215

SAVET #4
- Kada je u pitanju rumenilo, birajte radije ona u prahu umesto kremastih. Tečna rumenila mnogo bolje izgledaju na mlađoj koži dok na nešto starijoj mogu da naglase bore. Takođe, rumenila u prahu se mogu mnogo bolje izbledovati, a na taj način se izbegavaju oštre linije.

4p fs 4215

SAVET #5
- Izbegavajte pudere u kamenu koji u sebi imaju hladne ili svetlucave tonove. Umesto njih, odlučite se za one sa nežnom bazom poput satena, a možete izabrati i mat završnicu koja će vaš izgled učiniti chic.

5p fs 4215

Poslednje vesti
Ne propustite