25.11.2015

Pet modela torbi koje možete nositi od jutra do večeri

Iako još zvanično nismo pozdravili jesen, već razmiljamo o odevnim kombinacijama za zimu, a sa njima i o torbama koje ćemo ponosno prošetati uz tople čizme i kapute. Kao najbolje prijateljice unutar kojih su sakrivene mnoge tajne, torbe zauzimaju posebno mesto u životu svake žene. Ako uzmemo u obzir da ovaj komad presudno utiče na izgled svakog stylinga, onda je odabir pravog modela jako važan. Zato je Zara predstavila editorijal čiju okosnicu čine 5 ključne tašne namenjene za različite prilike.

#1 Za vikend kupovinu (3.790 RSD)

2p zt 241115

Velika crna struktuirana torba sa camel postavom idealna je za svaki izlazak preko dana, a naročito kada dođe vikend. Unutar ove torbe nalazi se platnena futrola sa rajsfešlusom u kojoj možete staviti novčanik i druge važne stvari.

#2 Poslovna torba (3.990 RSD)

3zt 24115

Veliki tamnocrveni model sa metalik ručkama idealan je za sve poslovne prilike. Ova torba je odlična za čuvanje svih važnih dokumenata, a njen klasičan kroj dobija chic notu zahvaljujući smeloj boji.

#3 Za popodnevni izlazak (5.990 RSD)

nas p zt 241115

Mali crveni kožni clutch savršen je za sve neobavezne popodnevne kafe sa prijateljima. U zavisnosti od ukusa, možete je nositi u ruci ili na ramenu.

#4 Model za večernje izlaske (2.290 RSD)

1p zt 241115

Crna clutch torba napravljena od tri vrste eko kože odlično se uklapa uz svaki večernji styling. Iako je model jednostavan, kombinacija tri materijala različite strukture daje chic momenat ovoj torbi.

#5 Torba za koncerte (3.990 RSD)

4zt 24115

Mnogi muzičari najavljuju svoje prednovogodišnje nastupe, a svi dobro znamo koliko je izbor prave torbe za takve prilike važan. Zara predlaže kamel model koji se nosi na ramenu tako da nesputano možete da igrate uz omiljene hitove.

Poslednje vesti
Ne propustite