24.09.2015

Pet odela high street brendova koja ćete odmah poželeti

Kada je Marlene Dietrich tridesetih godina prošlog veka prva obukla odelo sa pantalonama, to je izazvalo pravi skandal jer su ona do sedamdesetih bila rezervisana za muškarce. Danas je prva asocijacija na ženska odela često film “Working Girl” sa Melanie Griffith i dosadne kombinacije koje su naša majke nosile tokom osamdesetih. Međutim, odela su ove sezone doživela svoj veliki comeback. Zahvaljujući uskim krojevima, ova poslovna odeća može biti idealna da istaknete svoj seksipil, a Francuskinje savetuju da ispod sakoa ponesete samo brushalter.
Zato su sastavni deo jesenjih kolekcija mnogih dizajnera koji su svoju inspiraciju uglavnom pronalazili u sedamdesetim godinama prošlog veka. Britanke Stella McCartney i Victoria Beckham smatraju ih neizostavnim u ormaru svake trendy dame, dok Gucci i Givenchy promovišu nešto ležernije modele koji podsećaju na pidžame.
High street brendovi sledili su primer dizajnerskih kuća, pa su u njihovoj ovosezonskoj ponudi ženska odela neizostavna. Donosimo vam pet odličnih modela iz beogradskih radnji.


Poslednje vesti
Ne propustite