16.10.2016

Pet odličnih serija za predstojeće hladne večeri

Znamo da će predstojeće hladne večeri mnogi od vas provesti ispod toplog ćebeta udobno smešteni na kauču sa čajem, toplom čokoladom ili kuvanim vinom u ruci. Da bi večeri kod kuće bile zanimljive potreban je i dobar dramski program, a jesen i zime odličan su period za gledanje TV serija. Zato je omiljena domaća televizija sa serijskim sadržajem Fox Life pripremila niz premijera ove sezone koji će obradovati sve gledaoce. Mi vam predlažemo 5 uzbudljivih serija zbog kojih ćete sigurno želeti da ostanete kod kuće.

#1 IZBACI MAMU ULJEZA (2. SEZONA)

1s-161016

Uloge: Džil Kargman kao Džil Veber, Endi Bakli kao Endi Veber, K. K. Glik kao Vanessa Vrigli, Šon Keir kao Leke Von-Veber, Abi Eliott kao Bruk Von-Veber

U ovoj sezoni, Džil odlučuje da je vreme da se vrati na posao u modnom časopisu, gde će se uskoro sukobiti s bivšim šefom, koji je ujedno i njen bivši zakleti neprijatelj. Dok se Džil trudi da ponovo povrati karijeru, Endi uzima odmor da bi brinuo od deci, saznavši ubrzo da je posao gospodina Mame teži nego što je mislio. Bruk leči rane nakon Leksove afere, iznudivši od njega milione za svoj novi projekat, elegantnu liniju modnih dodataka. Leks se vraća sa “Burning mena” kao novorođeni boem, tvrdeći da je razvio novu svest i potpuno je rešen da ponovo osvoji Bruk. Za to vreme, Vanesa nastavlja da obezbeđuje komičnu konstantu za Džil, držeći je u mestu jedinstvenim iskušenjima i patnjama dok se nosi s bogatašima Menhetna.

#2 MLADI I GLADNI (4. SEZONA)

2s-161016

Uloge: Emili Osment kao Gabi Dajmond, Džonatan Sadovski kao Džoš Kaminski, Ejmi Karero kao Sofija Rodrigez, Kim Vajtli kao Jolanda, Reks Li kao Eliot Park

Dva sveta su se sudarila kada je Džoš (Džonatan Sadovski) bogati, mladi tehnološki preduzimač, zaposlio Gabi (Emili Osment), žustru mladu ženu, kao svoju ličnu kuvaricu. Nakon čudnog seksa za jednu noć, Gabi i Džoš nikako da shvate da li da se prepuste očiglednim osećanjima ili da zadrže profesionalni odnos. Uz Gabinu najbolju drugaricu Sofiju (Ejmi Karero), Džošovu domaćicu Jolandu (Kim Vitli) i publicistu/desnu ruku Eliota (Reks Li), njih petoro formiraju veoma dinamičnu, ali komplikovanu grupu, uz mnogo smeha i ljubavi.

#3 TO SMO MI (1. SEZONA)

3s-161016

Uloge: Majlo Ventimilja, Mendi Mur, Džastin Hartli, Krisi Mec, Sterling K. Braun, Suzan Keleči Vatson, Kris Salivan, Ron Sefas Džouns

Nekad će vas život iznenaditi. Ova osvežavajuće iskrena i provokativna serija prati jedinstvenu grupu ljudi. Kako im se putevi ukrštaju, a životne priče prepliću na čudne načine, saznajemo da je nekoliko njih rođeno istog dana, kao i mnogo više što bi bilo ko mogao da očekuje. Od pisca i režisera „Lude, glupe ljubavi“ stiže intelektualna, moderna drama s elementima komedije, koja će staviti na probu vaše svakodnevne pretpostavke o ljudima koje mislite da poznajete.

#4 LJUBAVNICE (4. SEZONA)

4s-161016

Uloge: Jundžin Kim kao Karen Kim, Rošel Ejts kao Ejpril Maloj, Džes Makalan kao Džoslin Karver, Bret Taker kao Hari Dejvis, Korin Masaja kao Lusi Maloj, Rob Mejs kao Mark Nikelbi, Tabret Betel kao Kejt Dejvis

Prošlo je godinu dana od noći u kojoj se Džos susrela sa opasnim Vilsonom i ona mora ponovo da proživi tu bolnu uspomenu dok svedoči na suđenju u kojem je on okrivljen za ubistvo. Uprkos tome što sada žive zajedno, Mark nije našao stalan posao, a Ejpril brine jer misli da Lusi prebrzo odrasta. Karen se navikava na ulogu majke dok njen privlačni bebisiter (gost serije Džeri O’Konel) primenjuje naizgled neopravdane mere. U međuvremenu, Hari i Džos preduzimaju sledeći korak u vezi, ali nevolja je možda na pomolu jer Džos još nije potpuno izlečena od prošlosti.

#5 ULOV (1. SEZONA)

5s-161016

Uloge: Mirei Inos glumi Alis Von, Piter Krauze glumi Bendžamina Džonsa, Alimi Balard glumi Redžinalda Lenoksa III, Džej Hejden glumi Denija Juna, Džeki Ido glumi agenta Džulsa Daoa, Rouz Rolins glumi Valeri Anderson, Sonja Valger glumi Margot Bišop i Elvi Jost glumi Sofi Novak.

Alis Von je vrhunska privatna detektivka iz Los Anđelesa i žena s kojom nema šale. Od temelja je izgradila detektivsku agenciju Anderson/Von sa svojom najboljom prijateljicom i poslovnom partnerkom Valeri Anderson. One istražuju neke od najsloženijih slučajeva na svetu, a pomaže im njihov elitni tim istražitelja: Deni Jun, nestašni i bezočni detektiv koji se ne plaši da prekrši zakon ako je to neophodno za rešavanje slučaja, i njihova nova koleginica Sofi Novak, savetnica i genijalna hakerka. Alis je veoma sposobna, ali kad joj njen verenik Bendžamin Džons na prevaru uzme milione i nestane, ona iznenada postane žrtva koja ima misiju da se osveti i ništa je neće sprečiti da ulovi svog čoveka. Međutim, ona nije jedina koja progoni Bena. Agent Ef-Bi-Aja Džuls Dao prati njegove kriminalne aktivnosti širom Evrope i sada mu se približio više nego ikad. On se nada da će mu Alis pomoći da ga uhapsi. U međuvremenu, neuhvatljivi Ben se vraća nazad u opasan i uzbudljiv svet međunarodnih zločina sa svojim dugogodišnjim partnerima, genijalnom Margot Bišop i Redžijem Lenoksom. Izvršni producenti serije „Ulov“ su Šonda Rajms, Betsi Birs, Alan Hajnberg i Džuli En Robinson.

Poslednje vesti
Ne propustite