19.08.2019

Pet fraza koje srećni parovi izgovaraju svakog dana

Vi i vaš dečko/devojka polako ste od stadijum zaljubljenosti prešli u novu fazu veze u kojoj zajedno planirate svaki dan ili ste čak počeli da zajednički život. Kada veza dođe do stadijuma da podsećate partnera da ne zaboravi da kupi kiselu vodu pre nego što dođe kući, potreban je poseban trud da biste u vašem odnosu zadržali romantiku. Izgovaranje sledećih pet fraza biće vam od velike pomoći na tom putu. Zato nemojte zaboraviti da svojoj srodnoj duši svakog dana izgovorite sledeće rečenice.

DOBRO JUTRO
Ukoliko niste jedna od onih osoba koja se sa lakoćom budi i odmah je spremna da obavlja sve obaveze koje je čekaju tog dana, jutra mogu da budu veoma stresan deo dana. Zvono alarma često je iritirajuće i sigurni smo da su mnogi od nas mrzovoljni kada ga čuju. Isto je i sa vašim partnerima. Zbog toga najobičnije Dobro jutro, ljubavi može da napravi veliku razliku. Tako ćete podsetiti osobu pored vas da će imati i mnogo lepih trenutaka tog dana. Čak, i ako vam satnice buđenja nisu usklađene, pošaljite vašem partneru tekstualnu poruku iste sadžine kad god se probudite.

ŽAO MI JE
Ako je bilo koji vaš postupak povredio partnera, obavezno mu se izvinite. Zaboravite na ponos i izgovorite Žao mi je, čak iako smatrate da ste u pravu. To će učiniti veliku razliku u vašoj vezi. Istu rečenicu mu recite i ukoliko vam ispriča da je imao loš dan na poslu ili ako je upao u bilo koju drugu nevolju. Time što ćete pokazati saosećanje, učinićete da oseća da pored sebe ima oslonac i da nije sam na životnom putu.

TO JE SJAJNA IDEJA
Ili sličan mali kompliment recite voljenoj osobi bar jednom dnevno. Nije bitno da li ste joj to izgovoriti nakon što vam je ispričala svoju novu poslovnu ideju ili je predložila da večerate piletinu. Podrška koju dobija od vas učiniće je srećnom.

KAKO SI PROVEO/LA DAN?
Mnogo je ljudi koji usled velikog broja obaveza zaborave da pitaju osobu pored sebe kako je provela dan i da li joj se desilo nešto jako lepo ili ružno. Interesovanjem za sve oblasti života vašeg partnera stavljate mu do znanja da vam je stalo do njega. I uvek imajte strpljenja da ga saslušate.

VOLIM TE
Ovo su dve najvažnije reči koje morate da izgovorite najmanje jednom dnevno. Nemojte misliti o tome da vaš partner svakako zna da ga volite. Recite mu to što je češće moguće. To je najefikasniji način da zadržite romantiku u vašem odnosu.

Foto: @fidessaisabelle

Poslednje vesti
Ne propustite