nas-5y-21119
18.03.2020

Pet YouTube kanala za sve koji žele da vežbaju kod kuće

Širenje korona virusa poslednjih dana zahteva od nas da stvorimo nove navike i da se ponašamo odgovorno, ako želimo da zaštitimo i sebe i druge. Samoizolacija jedna je od najboljih stvari koju možete da uradite, a vreme provedeno kod kuće iskoristite na pametan način. Jedna od opcija koja je svima na raspolaganju jesu online treninzi, jer danas postoji veliki broj YouTube kanala s odličnim programima. Kako biste izbegli nezanemarivu količinu onih nekvalitetnih, u nastavku donosimo nekoliko proverno dobrih kanala koji će vam pomoći u održavanju kondicije u vreme pandemije.

1 5y 21119

Fightmaster Yoga
Instruktorka joge Lesley Fightmaster putem svog kanala s pratiocima deli različite joga rutine, od programa za istezanje, pa sve do onih za otpuštanje negativnih emocija. Veoma su popularni njeni izazovi od 30 ili 90 dana tokom kojih praktikanti dožive tranformaciju tela i duha. Njen opuštajući glas vodiće vas kroz različite vrste treninga, od nešto laganijih i opuštajućih pa sve do onih najintenzivnijih, zavisno od toga kako se osećate i šta želite da postignete.

Popsugar Fitness
Ovo je jedan od najpopularnijih YouTube kanala među ženama koje vole da vežbaju kod kuće jer nudi različite vrste treninga. Kako bi ptraga za idealnim programombila lakša, kanal je podeljen u nekoliko osnovnih kategorija – intenzivni polučasovni treninzi, plesni treninzi i treninzi za početnike.

Jessica Smith
Instruktorka sa više od 20 godina iskustva sa svojim pratiocima deli treninge koji nisu preteški kako bi što veći broj žena istrajao u nameri da redovno vežba. Njen naglasak je na kvalitetu, a na kanalu možete naći različite programe – od joge, do intenzivnih vežbi snage.

MadFit
Iza inovativnog kanala stoji Maddie Lymburner koja će vam pokazati da vam za dobru formu nije potrebna nikakva oprema već da sve vežbe možete raditi težinom sopstvenog tijela. Osim toga, specifičnost ovog kanala je i što je svaki video fokusiran na različit deo tela.

Joanna Soh
Žena koja stoji iza mobilne aplikacije Fio, Joanna Soh poznata je po svojim učinkovitim intenzivnim fitness programima. Pomoću jednog od njih možete izgubiti i do 10 hiljada kalorija za 30 dana, a među najgledanijim video snimcima nalazi se i izazov pomoću kog možete izgubiti masne naslage na trbuhu u roku od četiri nedelje.

Foto: Instagram (@victoriasport)

Poslednje vesti
Ne propustite