nas 1 pk 27517
27.05.2017

Piling od kafe je najefikasniji u borbi protiv celulita

Ukoliko već niste, krajnje je vreme da počnete da se obračunavate sa celulitom. Sa rastom temperatura polako ulazimo u period godine kada počinjemo da razmišljamo o letovanju i nosimo laganu garderobu kojom ne možemo da prekrijemo noge. Dobitna formula za borbu protiv celulita, uz promenu ishrane i povećanje fizičke aktivnosti, zahteva i uvođenje pravilne njege. Dok smo ranijih godina uglavnom bili skoncentrisani na anti-celulit kreme, gelove ili serume, poslednjih godina pravi hit u beauty svetu je piling protiv celulita na bazi kafe.

1pk 27517

@scrublove

Kofein je prirodni alkaloid koji se dobija iz zrna kafe ili kakaa, a ima stimulativno dejstvo na protok krvi. Kako celulit nastaje zbog nakupljanja masnoće i vode usled slabog protoka krvi, piling na bazi kafe deluje upravo u cenatr problema i podstiče cirkulaciju. Krv dolazi u problematična područja usled čega nestaju masne naslage, odnosno celulit.

3pk 27517

@scrublove

Zato su inovativnji pilinzi na bazi kafe najefikasniji u borbi protiv celulita. Nanose se tako što kružnim pokretima masirate čitavo telo, a naročito butine i zadljivu gde obično imamo najviše celulita. Nakon lagane masaže tela potrebno je sačekati desetak minuta kako bi aktivne supstance delovale na kožu, a potom isprati.

4pk 27517

@cleanbeautyco

Na tržištu postoji niz odličnih pilinga, a ovaj moćni beauty proizvod možete napraviti i sami. Dovoljno je da pomešate po četiri supene kašike kafe i krupne morske soli sa dve kašike kokosovog ili maslinovog ulja. Dobijenu smesu sačuvajte u nekoj teglici i upotrebljavajte dva do tri puta nedeljno. Važno je da znate da bi morali da koristite neku od najkvalitetnijih kafa koja sadrži visok procenat kofeina, jer će u suprotnom izostati dobri rezultati.

pil 1 27517

Mark Coffee Original

pil 2 27517

 

Mr. Black Coffee Body Scrub

pil 4 27517

Clean Beauty Co. Scrub Life

pil 5 27517

Eveline Gold Peeling Massage

pil 6 27517

Scrub Love Original Lovin’

 Naslovna fotografija: @scrublove

Poslednje vesti
Ne propustite