12.12.2015

Počinje sezona sniženja u Ušće shopping centru

Veče filmske muzike, premijera poslednjeg “Star Wars” filma svečano će najaviti otvaranje sezone popusta u UŠĆE Shopping Centru, a prodavnice će samo za ovu priliku biti otvorene do ponoći.
Glumci Ana Sofrenović, Slobodan Stefanović i Lena Bogdanović, kao i pijanista Uroš Ranković održaće koncert povodom “Večeri filmske muzike”, u UŠĆE Shopping Centru u sredu 16. decembra u 19 časova.
Svi ljubitelji sedme umetnosti i dobre muzike moći će da uživaju u numerama koje su obeležile klasike svetske kinematografije, poput numera “Raindrops keep fallin on my head”, “Mambo Italiano”, “Over the rainbow”, “Singin in the rain”, “New York New York”, “Que sera sera”, “The time of my life”, “All that jazz” i mnogih drugih.
Koncert će biti uvertira za premijeru dugo iščekivanog nastavka iz naučno-fantastičnog serijala “Star Wars – Buđenje sile” 3D čija projekcija je zakazana za 00:01 časova u čak 9 sala bioskopa Cineplexx. Najveći fanovi imaće priliku i da se slikaju sa glavnim junacima iz “Star Wars” filmova.

Poslednje vesti
Ne propustite