22.09.2016

Pogledajte prve fotografije kolekcije H&M x Kenzo

Brend H&M predstavio je prve fotografije kampanje KENZO x H&M čiji je autor legendarni Žan-Pol Gude, a ispred njegovog objektiva našli su se Chance The Rapper, Iman, reperka Suboi i drugi. U kampanji se pojavljuje sedam poznatih zvezda iz sveta mode, muzike, umetnosti i aktivizma, a Chance, Iman i Suboi su ambasadori kolekcije čije su fotografije prve otkrivene. Gude je za potrebe kampanje koristio svoj lični umetnički pečat – ručno pravljene kolaže, od isečenih i ponovo spojenih fotografija, čime je istakao bogatstvo i karakter kolekcije.

1hmk-22916

Zajedno sa prvim fotografijama kampanje, objavljena su i tri filma švedskog režisera Maksa Vitalija, sa intervjuima koje su dali Chance, Iman i Suboi. Čitava KENZO x H&M kampanja, u kojoj se pojavljuju i svi ostali ambasadori kolekcije – Rozario Doson, Rjuići Sakamoto, Kloi Sevinji i Ickuahtl Martines, biće premijeno prikazana 17. oktobra.

2hmk-22916

Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna od 3. novembra u prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.

Poslednje vesti
Ne propustite