24.12.2019

Poklanjamo vam drogerijski puder sa najboljim recenzijama šminkera

Već nekoliko puta pisali smo vam o bestseler tečnim puderima iz drogerijske ponude, a jedan od onih koji se uvek nalazio na listi najboljih bio je Maybelline New York Fit Me! Matte + Poreless Foundation. Ovaj puder već godinama spada u najprodavanije pristupačne formule kako kod nas tako i u svetu, a većina šminkera se slaže da je reč o možda i najboljoj drogerijskoj podlozi. Među make-up artistima koji preporučuju ovaj proizvod je Amber Dreadon, na čijoj se listi klijenata nalaze Lorde, Sofia Richie i Florence Welch, zatim Robert Sesnek, koji redovno šminka top-modele poput Adriane Lime, Kendall Jenner i Hailey Bieber, kao i Katarina Peppas, koja sarađuje sa Gigi Hadid i Nicky Hilton.

2 maybelline fit me

Maybelline Fit Me! Matte + Poreless puder namenjen je osobama sa normalnom, kombinovanom i masnom kožom, a kao što mu samo ime kaže, blago matira lice i čini da ten izgleda potpuno prirodno. Ovu podlogu posebno vole žene sa proširenim porama, koje nije lako sakriti, jer u trenutku daje željeni blur efekat. Lagana formula stapa se sa kožom i veoma je prijatna na licu, a zahvaljujući tome, puder može da se nanese u više slojeva. U tankom sloju obezbediće diskretnije pokrivanje i blago ujednačavanje tena, dok će naredni sloj ublažiti crvenilo i manje nepravilnosti na koži zbog čega je pogodan i za dnevne i za večernje prilike.

1 maybelline fit me

• U saradnji sa brendom Maybelline New York poklanjamo vam tri Fit Me! Matte + Poreless pudera. Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje giveawayja. Srećno!

Foto: @maybelline

Poslednje vesti
Ne propustite