nas it 5617
05.06.2017

Poznate ličnosti na proslavi decenije rada Igora Todorovića

Poznati dizajner Igor Todorovic desetogodisnjicu rada i otvaranje nove radnje proslavio je “Modnim matineom” u poznatom prestonickom restoranu Promenada. Među prisutnim gostima našli su se Zorana Mihajlović, podpredsednica Vlade Srbije i podpredsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, zatim dizajnerke Melina Džinović i Suzana Perić, voditeljka Suzana Mančić, glumice Lena Bogdanović i Jelena Gavrilović…

Zorana Mihailovoć u prijatnom društvu

Zorana Mihajlovoć u prijatnom društvu

- Pocetak druge decenije rada na brendu koji nosi moje ime rešio sam da obeležim modnim matineom na jednom od najlepših delova prestonice – Savskom pristanistu. Iako su za događaje ovog tipa najčešće rezervisani večernji termini odlučio sam da svoje prijatelje i one koji vole, nose i prate brend iza kog stojim u podnevnim časovima podsetim na sve ono kroz šta smo zajedno prošli, kao i na modele koji i danas izazivaju podjednaku pažnju i dokazuju da kada vam je kvalitet na prvom mestu onda vaš trud prevazilazi trendove – rekao je dizajner.
Ovog puta pistom nisu šetale manekenke već su prisutni kroz video materijal imali priliku da vide kako izgleda jedan dan u novom prostoru brenda Igora Todorovića, ali i kako on i njegov tim vide jednu Beogradjanku.

Igor Todorović i Bojana Stamenov

Igor Todorović i Bojana Stamenov

Suzana Mančić sa prijateljicom

Suzana Mančić sa prijateljicom

4it 5617

Foto: E Stoch J. Jovanović

Poslednje vesti
Ne propustite