09.02.2017

Poznati na premijeri filma “50 nijansi – Mračnije”

Pod sloganom “Zaboravite na prošlost i prepustite se nečem, za nijansu mračnijem” sinoć je u Sava centru premijerno prikazan dugoočekivani film “50 nijansi – Mračnije”. Drugi nastavak ljubavno-erotske sage o Kristijanu Greju i Anastaziji Stil privukao je veliku pažnju publike koja je sa nestrpljenjem čekala da vidi nove avanture svojih omiljenih junaka.

Kristina Radenković

Kristina Radenković

Među gledaocima su se našli i Bojan Perić koji je došao u društvu devojke Anđele Pavlović, zatim Kristina Radenković i Anabela Bukva, Dragan Vujić Vujke, Iva Štrljić i mnogi drugi.

Anabela Bukva sa prijateljicom

Anabela Bukva sa prijateljicom

U nastavku priče povrijeđeni Kristijan Grej koga tumači Džejmi Dornan pokuša na sve načine da ponovo vrati u svoj život Anastaziju Stil čiju je ulogu odlično dočarala Dakota Džonson. Anastazija daje svom ljubavniku drugu šansu, ali će pre toga zahtevati novi dogovor. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.
Film je od danas na redovnom repertoaru Cineplexx bioskopa, zato nemojte propustiti ovaj intrigantni naslov.

3pnm 9217

Foto: Press, Cineplexx Srbija

Poslednje vesti
Ne propustite