05.11.2015

Poznati na premijeri novog filma o Jamesu Bondu

Najnovije ostvarenje o tajnom agentu Jamesu Bondu, “Spektra”, premijerno je prikazano sinoć u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center uz prisustvo mnogobrojnih ličnosti iz javnog života.

Denis Kif sa suprugom

Denis Kif sa suprugom

Ambasador Velike Britanije u Srbiji, Denis Kif, obratio se, pre projekcije, svim gostima na tečnom srpskom, obećavajući nezaboravan provod uz 24. nastavak najduže filmske franšize u istoriji filma.

Bojan Perić sa devojkom

Bojan Perić sa devojkom

Činjenicu da novi nastavak serijala ruši rekorde i pre početka redovne distribucije, potkrepljuje i podatak da je srpska premijera filma “Spektra” održana istovremeno u svih 11 sala bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Gordan i Zorana Kičić

Gordan i Zorana Kičić

Među ljubiteljima tajnog agenta 007, na crvenom tepihu našli su se Bojan Perić, Gordan Kičić, Dragan Vujić-Vujke, Ana Sofrenović i Lazar Ristovski, muzičari iz zemlje i regiona Aki Rahimovski, Karolina Gočeva, Aleksandar Milić-Mili i Danijel Kajmakoski, voditeljke Marija Kilibarda i Sandra Perović, manekenka Marija Tarlać i mnogi drugi.

Sandra Perović i Marija Tarlać

Sandra Perović i Marija Tarlać

Daniel Craig se ovog puta poslednji put našao u ulozi Jamesa Bonda, dok je uloga glavnog negativca poverena Oskarovcu Christophu Waltzu. Režiju potpisuje Sam Mendes, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monica Belluci, Ralph Fiennes, Naomie Harris…

Karolina Gočeva

Karolina Gočeva

Film „Spektra” je na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 5. novembra u distribuciji Confilma.

Lazar i Danica Ristovski

Lazar i Danica Ristovski

Poslednje vesti
Ne propustite