09.07.2016

Poznati na promociji nove knjige Dragane Jovanović

Nakon bestselera “Sreća je u nama”, renomirani trener za lični razvoj, health, life i business coach Dragana Jovanović promovisala je u beogradskoj Promenadi svoju drugu knjigu “Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj”. Reč je o delu u izdanju Lagune, a čitaoci na poklon dobijaju i DVD sa vežbama. U promociji, kao i u muzičkim nastupima gudačkog kvarteta Wonder Strings i Aleksandre Kovač, uživali su mnogobrojne zvanice među kojima i : Bajaga, Snežana Dakić, Lena Bogdanović, Milan i Katarina Gromilić, Luna Lu, Ivan Tomić, Bojana Odavić Lilić, Tamara Paunović, Milica Bursać, Adriana Čortan…

Promocija knjige upriličena je u Promenadi

Promocija knjige upriličena je u Promenadi

U vremenu kada je uspostavljanje balansa između posla i privatnog života postao najveći izazov savremenog čoveka, Dragana Jovanović svojom novom knjigom poručuje da sreća stvara uspeh, a ne obrnuto te da istinska sreća i uspeh ne mogu postojati bez ličnog razvoja i rada na sebi. Pravi uspeh u životu je nužno holistički, odnosi se na celo biće i ne može postojati u odvojenim segmentima. Iščekivana nova knjiga je stoga vodič za uspešan život, a ne samo vodič za uspešnu karijeru.

Lena Bogdanović i Tamara Paunović

Lena Bogdanović i Tamara Paunović

– Gandi je rekao da su svi delovi života povezani i da je nemoguće biti dobar u jednom njegovom delu, a raditi pogrešno u drugom, jer život predstavlja celinu. Suštinski uspeh znači biti svoj, predstaviti najbolji deo sebe u svakoj situaciji. Kada uspeh vrednujemo u skladu sa svojom pravom prirodom, a ne s onim što nameću spoljna merila uspeha, onda doživljavamo ispunjenje i životnu radost. Kroz povezivanje s vlastitim bićem, uspeh postaje način života koji se manifestuje u svim aspektima našega života, kako u poslovnom, tako i u privatnom. Bez alata ličnog razvoja, pomoću kojih smo razvili nepobediv način razmišljanja, nema trajnog uspeha – kaže autorka koja već 18 godina svoje brojne klijente i saradnike uči veštinama upravljanja energijom, stresom, postavljanju životnih prioriteta i uspostavljanju balansa između posla i privatnog života.

Snežana Dakić

Snežana Dakić

Ivan Tomić sa autorkom

Ivan Tomić sa autorkom

Poslednje vesti
Ne propustite