27.08.2015

Prava kozmetička oaza: Prirodni i organski proizvodi iz Nuppu manufakture

Ukoliko želite da priuštite sebi organske kozmetičke proizvode najboljeg kvaliteta, od sada je to moguće uz ručno pravljenu kozmetiku domaće proizvodnje Nuppu. Iza ovog brenda stoji diplomirani fitoterapeut Vanja Kosanić koji je sa mnogo ljubavi kreirao ovoj brend koji nas je privukao već na prvi pogled zahvaljujući svojim jednostavnim, ali vrlo zanimljivim pakovanjem. Bez obzira da li vam trebaju kreme za lice, dezodorans, pasta za zube, serum ili mleko za telo, Nuppu je odgovorio na sve potrebe savremene žene i ponudio širok spektar proizvoda. Nisu zaboravljeni ni muškarci koji mogu da potraže mleko posle brijanja, a tu je i krema za bebe.
Nuppu je preparativna kozmetika, ručno rađena isključivo od sastojaka organskog porekla, a nastala je po modelu francuske aromaterapije. Francuski model aromaterapije karakteriše preciznost u odabiru i korišćenju eteričnih ulja. Ona se koriste smisleno i konkretno svako ulje ima jasan popis indikacija.

1p n 27815

Prednost prirodne kozmetike nad komercijalnom je u tome što su sirovine srodne lipidima kože pa ih koža lako prepoznaje i ugrađuje u svoje ćelije. Zato su svi Nuppu proizvodi uvek sveži i izrađuju se u malim količinama.
Sirovine su skupljene dugogodišnjim istraživanjem lokalnih prerađivača lekovitog bilja. Sva ulja korišćena u proizvodnji su hladno ceđena i uglavnom organskog porekla. A pored lokalnih prerađevina lekovitog bilja Nuppu sadrži hladno ceđene maslace organskog porekla, najkvalitetnija eterična ulja priznatih brendova Pranarom i Oshadhi, bilje skupljeno sa okolnih planina, najkvalitetnije biljne emulgatore…

2p n 27815

3p n 27815

4p n 27815

5p n 27815

6p n 27815

7p n 27815

8p n 27815

Foto: Facebook/Prirodna kozmetika Nuppu

Poslednje vesti
Ne propustite