22.06.2016

Pripreme za plažu mogu da počnu: Nova Lisca kolekcija kupaćih kostima

Groznica vrelih letnjih večeri je već počela. Dok razmišljate gde ćete na more, Lisca je tu da vam pomogne pri odabiru kupaćeg kostima za ovu sezonu. Nedavno je u Ben Akina White Lounge baru predstavljena nova kolekcija, a raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri i marame. Ponuda, osim ženskog, uključuje i liniji kupaćih kostima za decu i muškarce.

2lk 22616

Na događaju koji je bio organizovan samo za medije, prisustovali su pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji, a pridružila se i poznata blogerka Lili Mitrović, autorka stranice Amo Lusso. Direktor firme “Lisca Srbija” Gorazd Uratnik, novinare je bliže upoznao sa pojedinostima kolekcije.

1lk 22616

Šarena Ben Akiba zakuska i fantastična dekoracija Studija Pjaf, savršeno su se uklopili uz spektar boja iz Liscine kolekcije za predstojeće leto. Tropski raj je zaveo sve prisutne, koji su uz ritmove muzike koja podseća na godišnji odmor i neke egzotične destinacije, mogli da uživaju istražujući nove trendove za plažu.

3lk 22616

4lk 22616

Lili Mitrović

Lili Mitrović

Poslednje vesti
Ne propustite