24.10.2016

Prizvodi koji čini čudo za vaš ten: 10 najboljih korektora

Korektor je jedan od najvažnijih makeup proizvoda jer tajna savršenog tena upravo leži u odabiru dobrog korektora. Ukoliko želite da dobro prekrijete podočnjake, a da pritom nemate efekat maske ispod očiju potrebno je dda izaberete odgovarajući korektor koji ima dobru moć prekrivanja i laganu teksturu. To ćesto nije lak zadatak. Zato smo izdvojili 10 odličnih korektora koje su makeup stručnjaci proglasili najboljim, a vi u skladu sa svojim potrebama izaberite formulu koja vam najviše odgovara. Jedno je sigurno – ni sa jednim od ovih proizvoda nećete pogrešiti.

Bobbi Brown Corrector
Ovaj korektor nanosi se vedoma jednostavno i zbog toga je dobar izbor čak i za dame koje nisu previše vešte u nanošenju makeupa. Osim što prekriva depigmentaciju oko očiju i posvetljava taj deo lica, ima i efekat prajmera. Njegova dodatna prednost leži i u tome što ne morate da ga fiksirate puderom u prahu.

Anastasia Beverly Hills Corrector
Ova hidratantna formula učiniće vaše područje oko očiju blistavim, a samim daje sjaj čitavom licu. Veoma se lako nanosi, a ima veliku moć prekrivanja tako da može da izbriše čak i najtamnije podočnjake. Dolazi u širokom spektru nijansi ted ćete lako pronaći onu koja vam najviše odgovara.

NARS Radiant Creamy Concealer
Zahvaljujući savremenoj tehnologiji svega nekoliko kapi ovog korektora dovoljne su da se prekriju sve nesavršenosti oko očiju. Ovo je veoma dugotrajna formula te je odlična i za svakodnevni makeup, a lagana tekstura ne naglašava bore u predelu očiju. Takođe, dolazi u širokom spektru nijansi.

Clé de Peau Beaute Concealer
Mada ovaj proizvod spada u skuplje u svojoj kategoriji, ali sa jako malo proizvoda postiže se velika prekrivna moć tako da će vam se na kraju uloženi novac sigurno isplatiti. Osim što briše sve depigmentacije, ovaj korektor i neguje područije oko očiju i pruža mu potrebnu vlagu. Pakovanje je veoma praktično, a njegova kremasta formula koja se pretvara u prah kada se stavi na kožu garantuje dugotrajnu postojanost.

Benefit Eye Bright Instant Eye Brightener Pencil
Ova ružičasta olovka odlična je zamena za korektor. Njena prednost je u tome što se odlično prilagođava svim tonovima kože. Nanesite je na unutrašnje i spoljašnje uglove oka i izgledaćete mnogo svežije, kao da ste spavali nekoliko sati duže.

Jouer Age-Repairing Concealer
Ova kremasta formula ima dvostruki efekat – neguje područije oko očiju poput antirida, a uz to prekriva sve depigmentacije. Reč je o prirodnom proizvodu koji briše i sve sitne bore i uklanja prve znake starenja.

It Cosmetics Anti-Aging Concealer
Odličan je izbor za sve devojke koje ne vole jaku šminku jer se njegova suptilna formula skoro i neprimećuje na licu. Reč je o vodootpornom korektoru koji je veoma postojan, a u sebi ima i hijaluronsku kiselinu koja odlično neguje najosetljivije područje lica.

Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser
Kao što i samo ime kaže, ovaj proizvod briše sve nepravilnosti. U sebi sadrži godži bobice tako da neguje područje oko očiju, a aplikator je veoma praktičan.

MAC Studio Finish SPF 35 Concealer
Znamo da je jako sunce jedan od najvećih neprijatelja naše kože, a to su imali u vidu i kreatori ovog korektora. Proizvod je kremaste strukture, veoma je lagan, a i ima i antioksidansno dejstvo te njegova formula lako briše tamne podočnjake.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch
Ako želite da imate sjaj u očima, ovo je idealno rešenja za vas. Ovaj korektor postojan je čak osam sati, lako se nanosi, veoma efikasno posvetljava predeo oko očiju i prekriva sve znake umora i stresa.

Poslednje vesti
Ne propustite