15.11.2015

Probudite ženstvenost u sebi uz Unikatni nakit Ane Radulović

Veruje se da su najsrećniji ljudi oni kojima pođe za rukom da svoj hobi pretoče u posao od koga će zarađivati za život, a jedna od takvih srećnica je i Ana Radulović. Iako je po struci diplomirani inženjer tehnologije, ova talentovana dama od 2012. godine bavi se izradom unikatnog nakita.

1p a 141115

Njena ljubav prema kreiranju aksesoara datira još od tinejdžerkih dana, ali je dugo zanimljive narukvice, miđuše ili ogrlice dizajnirala samo za sebe i svoje najbliže. Prelomni trenutak u njenoj karijeri dogodio se kada je otvorila Facebook stranicu u želji da vidi kako će se njene ideje dopasti ljudima koji je ne poznaju, a čitava magija počela je upravo tada.

2p a 141115

Motivisana mnogobrojnim pohvalama koje je konstantno dobijala odlučila je da izrada nakita postane njena profesija, a modeli koje pravi brzo su postali omiljeni među ženama koje ih sa ponosnom nose.

3p a 141115

Unikatni nakit Ane Radulović čine neobični komadi koji se rade u malim serijama. Prilikom izrade, autorka koristi kvalitetne materijale kao što su kristali, staklo ili poludrago kamenje, kao i lance koje bira tako da ne izazivaju alergijske reakcije. Njena hrabra kombinacija različitih materijala daje poseban pečat svakom modelu.

4p a 141115

Iako su u skladu sa vladajućim trendovima, aksesoari Ane Radulović prvesveno odlikuje originalnost, ali i doza ženstvenosti koja je prisutna u svakom komadu.

7p a 141115

Sve modele možete naručiti putenje njene zvanične Facebook stranice, a u saradnji sa dizajnerkom, možete osmisliti i svoj jedinstveni komad.

5p a 141115

6p a 141115

Foto: Unikatni nakit – Ana Radulovic

Poslednje vesti
Ne propustite