11.04.2017

Kupite 16 novih komada i napravite 256 prolećnih outfita

Ormar vam je prepun stvari, nemate gde da stavite nove komade, a konstantno imate oseáj da nemate šta da obučete. Zvuči poznato? Da biste izbegli ovaj neprijatan osećaj, najpre bi trebalo savladati najvažniju šoping lekciju koja glasi – pravite plan pre odlaska u kupovinu. Umesto da vas povuku sniženja i rasprodaje, kada uglavnom birate stvari koje kasnije ponesete svega nekoliko puta, napravite strategiju. Tako čete napuniti svoj ormar komadima koji su vam zaista potrebni i koje lako možete kombinovati sa ostatkom garderobe koju posedujete.
Ako obratite pažnju shvatićete da većina žena iz vašeg okruženja čijem se stilu divite akcenat stavlja na dobrom kombinovanju nekoliko kvalitetnih i promišljeno odabranih stvari. Modni stručnjaci tvrde da je za prolećnu sezonu dovoljno imati 16 ključnih modela koji se međusobno lako kombinuju. Zvuči neverovatno, ali od njih možete napraviti čak 256 različitih outfit-a!
Ideja je da napravite četiri različite odevne kombinacije – strogo poslovnu za važne sastanke, smart casual za opuštenije dane na poslu, ležernu za dnevne izlaske tokom vikenda i moćnu kombinaciju za večernje zabave. Svaki od ovih outfit-a trebalo bi da sadrži po četiri komade – majicu ili košulju, pantalone, jaknu ili mantil i cipele.
Ukoliko ste i dalje u neverici sledite naše predloge:

1. OUTFIT ZA POSLOVNI SASTANAK:


 

2. OUTFIT ZA VEČERNJI IZLAZAK:


3. SMART CASUAL OUTFIT:


4. OPUŠTENI VIKEND OUTFIT:


Kao što vidite izabrali smo klasične modele koji se međusobno lako kombinuju, pa belu košulju osim na sastanku sa bitnim klijentom možete poneti i tokom večernjeg izlaska, majicu sa printom ne morate nositi samo u kancelariji već i tokom opuštenog vikend izlaska, u farmerkama ćete odlično izgledati i na radnom mestu dok kilote možete nositi u svim prilikama…

Naslovna fotografija: @wethepeoplestyle

Poslednje vesti
Ne propustite