Leto 2020
02.06.2020

Proizvod koji vam je potreban u beauty rutini nakon izolacije

Dok odbrojavamo poslednje dane proleća, koje smo mahom proveli u karantinu, već smo se odavno vratili uobičajenom životnom tempu i sve funkcioniše kao pre. Jedina stvar koja nas i dalje podseća da je iza nas jedan po svemu netipičan period je naša koža. Gotovo da nema osobe koja tokom izolacije nije primetila promene na svom epidermu (gornji sloj kože), a osnov svih problema mahom je dehidratacija. Prvi znaci gubitka vlage jesu tanke linije koje izgledaju kao bore, ali koje na sreću mogu nestati kada nanesete odgovarajuću hidratantnu formulu. Još jedan znak su perutanje ili pojava crvenila, a na masnoj koži je to pojačana proizvodnja sebuma što uzrokuje zapušene pore i pojavu akni. Topli dani, koji su nas sačekali neposredno po završetku karantina, dodatno su zakoplikovali čitavu situaciju, jer je izlazak na sunce doprineo dodatnom gubitku vlage i oštećenju kožne barijere. Verovatno najučinkovitiji način da sanirate štetu nastalu tokom izolacije i pripremite kožu za dolazak vrelih letnjih dana jeste da uvedete Vichy Minéral 89 booster u svoju beauty rutinu. Za to postoje brojni razlozi, a dva glavna su činjenica da ovaj proizvod pruža potrebnu dozu vlage i ojačava prirodnu barijeru kože.

1n 1sMineral 89

Znamo da je hidratacija osnova nege i zato ne postoji životni period u kome nam nije potrebna, kao i da zdravlje kože u najvećoj meri zavisi od stanja njene zaštitne barijere. Upravo je Minéral 89 booster posebno razvijeni proizvodi čiji je zadatak da ojača prirodnu barijeru kože minimalističkom formulom od samo 11 sastojaka. Kombinacija hijaluronske kiseline prirodnog porekla i Vichy vulkanske vode, koja čini čak 89% proizvoda, dizajnirana je tako da pruži optimalne rezultate ali i da se uklopi u rutine nege koje odgovaraju različitim tipovima kože. Ovaj preparat slobodno možete posmatrati i kao neku vrstu pojačivača nege pošto maksimizuje efekat svih drugih proizvoda koje kasnije koristite.

KOME JE POTREBAN MINÉRAL 89 BOOSTER?
Odgovor je jednostavan – svima i to već od ranih dvadesetih godina. Hidratacija koju pruža učiniće kožu lica u dvadesetim i tridesetim mekom i lepom, a u kasnijim godinama, uz redovnu anti-age negu, Minéral 89 booster obezbeđuje koži dodatnu trenutnu i dugotrajnu hidarataciju i ojačava njenu prirodnu barijeru. Zaštitna barijera kože je njena prva linija odbrane od svih štetnih uticaja – od zagađenja i slobodnih radikala pa sve do stresa – a kada je ona oslabljena, ne može dobro da obavlja svoje funkcije, a jedna od njih je da zadržava vlagu. Upravo se slabljenje ovog zaštitinog omotača smatra jednim od glavnih razloga preranog starenja kože, ali i uzrokom određenih stanja poput preterane osetljivosti, tena bez sjaja, akni, rosacee i dehidratacije.

1n 2s mineral 89

ZAŠTO JE OVA FORMULA TOLIKO MOĆNA?
Hijaluronska kiselina je zlatni sastojak svih preparata za hidrataciju: ona ima veliku sposobnost da vezuje vodu – 1000 puta više od svoje sopstvene težine – ali i da sprečava njeno isparavanje. Pored toga, prirodno se nalazi u našem telu pa je mogućnost za iritaciju kože minimalna i osećaj koji daje je potpuno prirodan. Nažalost, njen nivo se smanjuje kako starimo, i to već posle dvadeset i pete godine, a jedan od načina da je nadoknadimo jeste topikalna primena proizvoda na bazi ovog sastojka. Tu na scenu stupa Minéral 89 booster koji deluje kao prva linija odbrane kože od negativnih uticaja iz spoljne okoline, koji uzrokuju siv i neujednačen ten, umoran izgled kože, gubitak zdravog sjaja… Drugi bitan sastojak su minerali sadržani u Vichy vulkanskoj vodi, a koji imaju ključnu ulogu za izgled kože. Mada zdravom ishranom možemo da obezbedimo dovoljno minerala za naš organizam, njihov mali procenat dolazi i do naše kože. Stoga je upotreba preparata za negu bogatih mineralima izuzetno značajna, a Minéral 89 booster sadrži sve potrebne hranljive sastojke za naš epiderm.

KAKO UVESTI OVAJ PROIZVOD U BEAUTY RUTINU?
Minéral 89 booster potreban je i u jutarnjoj i u večernjoj beauty rutini i to neposredno nakon čišćenja lica, a pre nanošenja kreme. Bez preskakanja, dva puta dnevno, nanesite booster na lice i vrat kako biste svojoj koži priuštili dodatnu, često i presudno važnu, dozu hidratacije i što je najvažnije da biste ojačali njenu barijeru, koja je štiti od svih štetnih uticaja i ključ je zdrave i srećne kože. Dodatna prednost ovog preparata je činjenica da je odličan kao podloga ispod svake kreme za lice, a ne samo da će sprečiti nastanak novih oštećenja na koži već će popraviti ona koja već postoje.
Minéral 89 booster dostupan je u apotekama.

1n3s mineral89

KLINIČKI DOKAZANI REZULTATI POD DERMATOLOŠKIM NADZOROM
+21% punija koža
+20% glatkija koža
+26% zdravi sjaj
+26% ujednačen ten
* Kliničko ispitivanje na 52 žene, 2 nanošenja dnevno tokom 4 nedelje.

STVARNI KORISNICI ZA STVARNE REZUTATE – 42 ŽENE SU TESTIRALE MINÉRAL 89 TOKOM 4 NEDELJE NA KOŽI LICA

EFIKASNOST
87% primećuje zdravi sjaj
94% primećuje blistaviju kožu
87% oseća da im je koža punija

UPOTREBA
90% ima osećaj svežine posle nanošenja
92% smatra da je MINÉRAL 89 primeren za njihov tip kože

Foto: Shutterstock, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite