11.07.2020

Proizvodi brenda NYX Professional Makeup s najboljim recenzijama šminkera

Malo je beauty brendova koje podjednako vole i make-up artisti i potrošači kao što je to slučaj s NYX Professional Makeup. Američki proizvođač, koji je prošle godine proslavio dve decenije postojanja, u svojoj ponudi ima proizvode koji zadovoljavaju visoke kriterijume profesionalnih šminkera, dok su cenovno pristupačni pa gotovo svaka devojka može da ih priuštiti. Glavni aduti ovog brenda jesu nesumnjiv kvalitet i raskošna i izrazito pigmentisanih paleta boja. U skladu s vladajućim trendom, proizvodi dolaze u pakovanjima koji omogućavaju laku aplikaciju te su jednostavni za rukovanje. U nastavku vam predstavljamo sedam bestselera ove kompanije s najboljim recenzijama kako domaćih tako i inostranih make-up artista.

3n 1519

Olovka za obrve NYX Professional Makeup Micro Brow, cena: 1.218 din.

Da bi popunjavanje obrva bilo neprimetno potrebna je prezizna olovka, a ova je definitivno jedna od najboljih. Zahvaljujući odličnom aplikatoru, prostora za grešku ima jako malo te s njom lako možete iscrtavati linije koje imitiraju prirodne dlake na obrvama. Počnite od unutrašnjeg ugla i kratkim potezima na gore crtajte dlačice sve do stvaranja željenog oblika. Kad završite, praktičnom četkom koja se nalazi na drugom kraju olovke, pročešljate obrve.

1n 1519

Tečni korektor NYX Professional Makeup Can`t Stop Won`t Stop, cena: 1.061 din.

Dostupan u 24 nijanse, ovaj korektor omogućava da posvetlite delove lica, prekrijete nesavršenosti i da uradite konture. Tekstura proizvoda se lako stapa s kožom te izgleda prirodno, a korektor je postojan 24 časa tako da ćete čitavog dana izgledati sveže. S obzirom na to da je reč o višenamenskom proizvodu, imajte u vidu da će vam za svaku namenu trebati druga nijansa.

7n 1519

Kremasti pigment u prahu za oči NYX Professional Makeup Foil Play, cena: 942 din.

Pigmenti za oči najpogodniji su za jednostavno kreiranje glamuroznog make-up looka. Visoko pigmentovane nijanse obogaćene su bisernim šimerom, imaju svilenkastu teksturu, čime se postiže ujednačeno nanošenje i lako blendovanje do željenog intenziteta boje. Njihov metalik finiš omogućava kreiranje izgleda sa efektom folije.

5n 1519

Tečni mat ruž za usne NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream, cena: 849 din.

Teško je naći mat ruž koji ne isušuje usne, a kremasta formula ovog proizvoda ima hidrirajuće dejstvo. Dolazi u 40 različitih nijansi tako da lako možete pronaći boje koje odgovaraju vašem tenu.

4n 1519

Rumenilo u kamenu NYX Professional Makeup Ombre Blush, cena: 1.292 din.

Rumenilo dolazi u nekoliko različitih boja, a svaka od njih je spakovana u dve različite nijanse. Zahvaljujući tome imate dva rumenila te možete koristiti koju god boju želite ili ih možete pomešati. Za dnevni make-up stavite jednu od nijansi na obraze, a drugu na oči te ćete dobiti savršen monohromatski look. Rumenilo je veoma pigmentovano tako da će vam trajati jako dugo.

2n 1519

Iluminator NYX Professional Away We Glow Liquid Booster, cena: 2.099 din.

Ovo je savršen proizvod kada želite da vaša koža ima blistav sjaj, koji izgleda potpuno prirodno. Dostupan je u četiri različitih nijansi – za različite tonove kože. Možete ga nanositi na najviše tačke na licu – vrh nosa i jagodične kosti, a možete i jednu kap preparata pomešati s make-up podlogom ukoliko želite da vaš ten izgleda kao da je okupan rosom.

6n 1519

Tečni ajlajner NYX Professional Makeup Vivid Brights, cena: 726 din.

Ovaj tečni ajlajner pravi je hit sezone, a dolazi u devet eklektičnih nijansi koji će dati savšpen izgled vašim očima. Tanka četkica omogućava laku aplikaciju čak i onima koji nisu vešti, a dodatni bonus je činjenica da se brzo suši. Ne treba napominjati da je jako postojan.

Foto: Instagram (@nyxcosmetics), Promo

Poslednje vesti
Ne propustite