02.12.2015

Promocija novog brenda ruževa Laza Lips

U hotelu “Hyatt Regency” održana je promocija luksuznih ruževa “Laza Lips” koje je kreirao Dušan Lazić Laza. Renomirani beogradski šminker, nakon dugogošnjeg iskustva rada na najvećim domaćim projektima i saradnje sa našim najvećim zvezdama, ostvario je svoj dečački san i upustio se u proizvodnju make-upa. Ujedno, on je i prvi srpski šminker koji je, sledeći svetski trend, odlučio da pokrene vlastiti make-up brend.

Dušan Lazić i Jelena Tomašević

Dušan Lazić i Jelena Tomašević

Ruževi “Laza Lips” visokog su kvaliteta i dolaze u dve atraktivne boje – crvenoj i bež (perfect red i special nude). Pažljivo odabrani sastojci, dizajn i pakovanje doprinose jedinstvenosti ovog proizvoda koji pruža ženama neizmerno zadovoljstvo.

Dušan Lazić i Maja Nikolić

Dušan Lazić i Maja Nikolić

– Zadovoljan sam, jer sam pre svega ostvario svoj dečački san, oduvek sam želeo da damama posvetim mnogo više od pažnje koju im poklanjam. Na ovaj korak sam se dugo pripremao i posle napornog rada proizvod je u prodaji, u dve varijante perfect red i special nude – rekao je Dušan Lazić Laza.

Dušan Lazić i Sanja Marinković

Dušan Lazić i Sanja Marinković

Lazi je najveću inspiraciju dala njegova baka, koja je često govorila: “Našminkaj se, stavi karmin”.

Dušan Lazić i Ana Nikolić

Dušan Lazić i Ana Nikolić

Zaštitna lica kampanje su pevačica Ilda Šaulić i manekenka Ljiljana Šoškić, a karmin će moći da se kupi u Kralja Petra 36 u Beogradu ili online na www.lazamakeup.com.

Dušan Lazić i Ljiljana Šoškić

Dušan Lazić i Ljiljana Šoškić

Poznati šminker je na promociji okupio mnoge javne ličnosti sa kojima već godinama unazad ima uspešnu saradnju. Ovo je samo prvi korak u ostvarenju njegovog sna, jer ubuduće planira da proizvodnju proširi i na druge make-up proizvode.

6ll 21215

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite