12.06.2020

Protiv tragova umora, stresa, spoljne zagađenosti, za sjaj i blistavost kože – Vichy Minéral 89 booster

Vichy je osmislio jedinstvenu kombinaciju sastojaka u jednom proizvodu – mineralizovanu vulkansku vodu sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Zahvaljujući njima Minéral 89 jača funkciju barijere kože protiv spoljašnjih i unutrašnjih štetnih uticaja i koristi se kao prvi korak svakodnevnog rituala nege. Osim toga koža je svakog dana sve bolje hidrirana i blistava!

Za žongliranje između različitih uloga, zadataka, rokova, ostvarenih ciljeva i onih koje ćemo tek ostvariti treba nam pravi saveznik  koji će osnažiti i zaštititi našu kožu od posledica nespavanja, stresa, neredovne ishrane i drugih faktora.
Razmišljate o kome se radi? U pitanju je jedinstveni gel čiji je glavni sastojak – vulkanska voda iz srca Francuske! Ako ste već nestrpljivi i iščekujete da vam kažemo o kome pričamo, u pitanju je… Vichy Minéral 89 booster!

Zašto je tako poseban i koja je njegova moć?
Snaga Minéral 89 boostera je u njegovoj formuli i sastojcima koji vam pomažu da se zaštitite kako od unutrašnjih loših uticaja kao što je svakodnevni stres, tako i od spoljnih zagađenja koji štete našoj koži.
Naučni koncept koji proučava na koji način spoljašnji ali i unutrašnji faktori i procesi utiču na kožu i zdravlje celog organizma, zajedno nazvani ekspozom, razvija se poslednjih 15 godina. Izloženost UV zračenju, zagađenju, umoru, stresu, dijetama, pušenju, reflektuje se na zdravlje u celini. Koža svakodnevno trpi velika biološka oštećenja, najčešće oksidaciju i inflamacije. Njihovom akumulacijom tokom godina, počinju da utiču na izgled i mladolikost kože. Prvo se uočavaju isušenost i suvoća, neujednačen ten bez zdravog sjaja, a kasnije dolazi do gubitka elastičnosti i čvrstine kože, javljaju se fleke i bore.
Vichy je prvi dermokozmetički brend koji proučava ovaj pristup i na osnovu njega bazira formule svojih proizvoda, kako bi zaštitili kožu od navedenih negativnih uticaja.
Na tom principu je zasnovana uspešnost i delotvornost Minéral 89 boostera. Naime, na koži se stvara nevidljivi, zaštitni sloj, koji predstavlja prvu liniju odbrane kože od spoljnih  uticaja i jača njenu zaštitnu funkciju.

Preparat sadrži 11 sastojaka, od kojih su najbitniji hijaluronska kiselina i 89 odsto vulkanske vode sa 15 minerala – koji ga upravo čine nezamenjivim u dnevnoj nezi kože.
Dovoljno je reći da u njegov sastav ulaze esencijalni minerali poput kalcijuma, potasijuma, gvožđa i magnezijuma, čije prisustvo podstiče regeneraciju ćelija kože, stimuliše njihovu hidrataciju i deluje antioksidantno.
Jednim proizvodom pobedićete neke od glavnih izazova sa kojima se vaša koža lica svakodnevno suočava. A osim toga, kao i svaki pravi saveznik, Minéral 89 booster pojačava efekat proizvoda koje koristite nakon njega – praktično i efikasno!

NAPOMENA: 
Uz Vichy Minéral 89 booster možete koristiti SLOW ÂGE FLUID koji obogaćuje kožu kiseonikom, AQUALIA THERMAL kremu koja će dodatno da doprinese hidrataciji  ili novu negu LIFTACTIV Collagen Specialist koja podstiče proizvodnju kolagena u koži.

Usled brojnih obaveza, želje da budemo do kasno na zabavi, a sutradan prve na poslovnom sastanku, najčešće uskratimo sebi dovoljno sna. Kao posledica toga, koži treba mnogo više vremena da se regeneriše, te samim tim izgleda umorno, sivo, a nekome se pojavljuju i sitne linije na licu. Minéral 89 booster ima odgovor i na takve situacije – zahvaljujući vulkanskoj vodi, koja se izvlači iz 4.000 metara dubine francuskih vulkana i sadrži 15 minerala, kožu čini otpornijom na umor,  20 odsto glađom i 21 odsto punijom!*
Minéral 89 booster sa svojim mnogostrukim dejstvima i retkom kombinacijom sastojaka je vaš pravi saveznik na putu uspeha, avanture i zabave! Njegovom redovnom upotrebom svoju kožu učinićete jačom, hidriranom, mladom i blistavijom!
Vichy Minéral 89 booster dostupan je u odabranim apotekama, a za sve dodatne informacije o proizvodu posetite vichy.rs.

*Vichy, kliničko ispitivanje na 52 žene, 2 nanošenja dnevno tokom 4 nedelje.

Poslednje vesti
Ne propustite