nas p lmu 21619
22.06.2019

Prozračni proizvodi za minimalni letnji make-up look

Već smo vam pisali o tome koliko je važno da tokom leta zaboravite na određene make-up proizvode, a pre svega na tečne pudere teških formula koji vam neće biti potrebni sve do septembra. Zamenite ih laganim BB kremama i korektorima za prekrivanje nedostataka na licu kako bi stvorili besprekoran ten prirodnog izgleda.

8lmu 21619

@intothegloss

2lmu terracotta blush powder

Farmasi Terracotta Blush Powder

Međutim, to nije jedina promena koja vam je potrebna kada je reč o make-upu. Najtoplija sezona zahteva da se okrenemo minimalizmu i da uz samo nekoliko proizvoda stvorimo prirodan i svež make-up look. Jedan od proizvoda koji će vam biti potreban jeste bronzer zahvaljući kome će vaše lice dobiti toplu, preplanulu boju i pre nego što odete na more. Na obraze stavite malo rumenila kako bi lice dobilo zdrav sjaj, a da biste osigurali da make-up bude postojan obavezno nanesite fiksator.

6lmu 21619

Farmasi Tender Blush On

5lmu 21619

Farmasi Meke up Time Locker

Vaše najmoćnije oružje tokom leta jesu ruževi, bez obzira da li ćete koristiti nude ili crvene nijanse. Srećom, oni ne menjaju strukturu na suncu, pa se možete igrati bojama, a pre nego što ih nanesete obavezno usne uokvirite olovkom.

1lmu lip liner 201

Farmasi Lip Liner

3lmu 21619

Farmasi Matte Lipstick

Za sam kraj na oči stavite maskaru koja vam je sasvim dovoljna tokom dana dok za večernje prilike možeze upotpuniti look senkom i ajlajnerom. Ovakav minimalan make-up učiniće da vaše lice izgleda sjajno, a ujedno ne morate da strahujete da će vam se šminka razliti na suncu.

4lmu farmasi ink liner

Farmasi Ink Liner

7lmu 21619

Farmasi Ultra Star Look

• U saradnji sa brendom Farmasi poklanjamo vam 3 seta šminke:
Prvi set sadrži: Matte Lipstick, Ink Liner i Make-up Time Locker
Drugi set sadrži: Terracotta Blush Powder, Lip Liner i Matte Lipstick
Treći set sadrži: Lip Liner, True Color Lipstick i Tender Blush On
Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje nagradne igre. Srećno!

Foto: Instagram, promo

Poslednje vesti
Ne propustite