Leto 2020
25.01.2016

Prva online radnja koja nudi komade domaćih dizajnera

U vremenu masovne proizvodnje i globalizacije ljudi se polako vraćaju starim vrednostima i tragaju za nečim posebnim. Zato se širom sveta već duže vreme poštuju lokalni dizajneri čije originalne komade možete nositi bez straha da ćete na ulici sresti na desetine njih koji imaju istu stvar. Sledeći svetski trend nezavisnih kreativaca, ali i sve popularnije online prodaje, krajem prošle godine otvorena je prva domaća online radnja zanimljivog naziva “Grom & Kakao” čiji je cilj promocija domaćih dizajnera iz oblasti asesoara, nakita i upotrebnih predmeta.

Marinush

Marinush

Misija ovog pionirskog projekta na našim prostorima jeste da jedinstveni proizvodi koje nude lako nađu put do svih koji cene nezavisnu kreativnost i rad lokalnih majstora, a da na taj način istovremeno pomognu lokalnim dizajnerima da povećaju izloženost i dopru do šire publike prevazilazeći ograničenja fizičkog prostora.

DUM

DUM

U ponudi su Bowtie.AT leptir mašne Aleksandra Topića, zatim originalni donji veš i kupaći kostimi brenda Damsel in Distress iza koga stoji dizajnerka Olga Marković, kao i ručno izrađene DUM tašne dizajnerke Dunje Mihalački. Ljibiteljkama dobrih torbi svakako će se dopasti i classy modeli brenda Lola koje osmišljavaju Maja Čolić i Slavica Vuković dok će one koje vole neobične aksesoare biti oduševljene nakiom Katarine Zlajić i brenda Marinush iza koga stoji Marina Andrin.

Katarina Zlajić

Katarina Zlajić

Šeširi i kape sa potpisom m.m. već su dobro poznati damama od stila, a dizajnerka Marija Minić rado se priključila konceptu “Grom & Kakao”. Prstenje koje dolazi iz radionice Studio Manufactura Nenada Stojakovića pravi je izbor za sve koji vole kvalitetan nakit neobičnog oblika dok će ljubiteljke romantike oduševiti predmeti za kuću brenda Remake koji su osnovale slikarka Antea Arizanović i stilistkinja Jovana Božović.

Bowtie.AT

Bowtie.AT

Kada posetite digitalnu stranicu gromikakao.com bićete oduševljeni izuzetno preglednom ponudom, a osim predmeta koji su na prodaju, možete se informisati i o svakom brendu i dizajneru koji stoji iza njega. Korišćenje usluga ove radnje veoma je jednostavno, a kao i u svakoj prodavnici imate pravo na reklamaciju proizvoda.

Damsel in Distress

Damsel in Distress

LOLA

LOLA

m.m.

m.m.

Studio Manufactura

Studio Manufactura

Remake

Remake

Foto: GROM & KAKAO

 

Poslednje vesti
Ne propustite