06.02.2017

Prve torbe sa potpisom dizajnerke Tijane Žunić

Jedna od najboljih domaćih dizajnerki Tijana Žunić ove sezone uvela je novine u svoj rad te njen asortiman sada, osim odeće, uključuje i torbe. U ponudi su dva nova modela malih dimenzija, a dolaze u crnoj i u dve varijante sive boje. Torbe su vrhunskog kvaliteta izrađene od prirodne kože sa dodatkom metalnih detalja koje smo do sada često viđali i u kolekcijama odeće ove dizajnerke. Oba modela se mogu nositi u ruci ili na ramenu, a mogućnost skidanja ramenog kaiša ostavlja prostor promene istog i različita modna poigravanja.

3tt 6217

Ovaj aksesoar prati estetiku garderobe sa Tijaninim potpisom i odličan je izbor za jake i samosvesne žene koje znaju da balansiraju između svoje snažne i nežnije strane.
– Prvobitna ideja o dizajniranju torbe rodila se pre tri godine, ali sam morala da sačekam da se poklope mnoge kockice. Odlučila sam se za ovaj korak jer sam često prilikom fotografisanja lookbook-ova za svoje kolekcije imala problem da pronađem odgovarajuće aksesoare. Reakcije su za sada dobre i jako sam srećna zbog toga – tvrdi dizajnerka.

2tt 6217

1tt 6217

4tt 6217

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite