21.09.2015

Prvi “Art in Orange” event: Umetnost u narandžastim tonovima

Galerija Štab bila je idealno mesto za prvi “Art in Orange” event na kome su se okupili ljubitelji fotografije, likovne umetnosti, muzičkih taktova i dobrog druženj. U ambijentu obojenom narandžastim tonovima, a uz podršku ambasade Republike Nemačke, na zajedničkoj izložbi svoje fotografske radove zaokružene nazivom “Secret Wood” prikazao je naš poznti fotograf Miša Obradović, dok je opusom “Movable Feast” likovne elemente događaju dodala akademska slikarka Jelena Jelača. Atmosfera je začinjena Jagermeaister koktelima, dok je za muzički deo bila zadužena DJ Miss Millie.

Miša Obradović

Miša Obradović

“Art in Orange” koncept promoviše umetnost i dobru zabavu na drugačiji način. Glavna inspircija za okupljanje bio je Jagermeister, piće za koje se vezuju legende i misterije, ali i inovatinost, kreativnost, druženje i dobar provod. Filozofija Jagermesiter-a je reflektovana i u slikama Jelene Jelače kroz elemente prijateljstva i druženja, a njena izložba “Movable Feast” u prepoznatljivom stilu prikazula je noćni život beogradskog undergrounda. Reski biljni liker kroz šumske motive utkan je i u fotografije Miše Obradovića koji je svoje viđenje ženske lepote prikazao u seriji “Secret Wood”.

Jelena Jelača

Jelena Jelača

Kao odgovor na temu, prostor je obilovao narandžastim elementima, počev od svetlosnih instalacija i vizuelnih elemenata sa čuvenim jelenom, do Jegermeister koktela koji zagrejali atmosferu.

Biljana Tipsarević i Vuk Brajović

Biljana Tipsarević i Vuk Brajović

Događaju je prisustvovao i veliki broj ličnosti iz javnog života poput Gordana i Zorane Kičić, Biljane Tipsarević, Vuka Brajovića, Biljane Cincarević, Nikoline Pišek, Gorana Jevtića, Nenada Radujevića, Petra Janoševića i mnogih drugih.

Gordan i Zorana Kičić, Danijela Gašparac, Nenad Radujević

Gordan i Zorana Kičić, Danijela Gašparac, Nenad Radujević

Poslednje vesti
Ne propustite