nas tz 6919
06.09.2019

Prvi pogled na kolekciju TommyXZendaya

Američki brend Tommy Hilfiger lansirao je jesenju kolaborativnu kolekciju TommyXZendaya, koju su zajedničkim snagama kreirali slavni američki osnivač ovog brenda i glumica Zendaya. Kolekcija slavi samouvereni stil oblačenja moderne žene, a svaki komad dizajniran je s namerom da naglasi snagu i samopouzdanje. Ljubitelji brenda mogu da učestvuju u kvizu na sajtu tommy.com i da otkriju koji komadi odgovaraju njihovom jedinstvenom stilu, ali i da dobiju ekskluzivan uvid u odabrane modele i dodaju svoje favorite u listu želja.

Fall2019-TommyXZendaya (1)

Druga po redu kolekcija TommyXZendaya naglašava ikonične siluete 70-ih, pomešane sa Tommy Hilfiger klasičnim američkim cool nasleđem. Monohromska paleta boja kombinovana je sa bogatom burgundi i metalik bojom, a mešavina printova i tufni donosi neočekivan obrt strukturisanim siluetama. Meka koža, veštačko krzno i raskošni pliš obogaćen metalik detaljima daju luksuzni izgled kolekciji.

Fall2019-TommyXZendaya (2)

Jesenja kolekcija TommyXZendaya biće prikazana tokom modne revije TommyNow na Nedelji mode u Njujorku 8. septembra, a odabrani modeli iz kolekcije biće dostupni u Tommy Hilfiger radnji u Ušće shopping centru od 9. septembra.

Fall2019-TommyXZendaya (3)

Fall2019-TommyXZendaya (5)

Fall2019-TommyXZendaya (6)

Fall2019-TommyXZendaya (8)

Fall2019-TommyXZendaya (9)

Fall2019-TommyXZendaya

Foto: Promo

 

Poslednje vesti
Ne propustite