22.09.2015

Prvi put u ulozi manekena: Viktor Troicki zvezda revije Pal Zileri

Još jednom izuzetnom revijom, italijanski brend “Pal Zileri” potvrdio je svoje mesto u samom vrhu naše modne scene. Po staroj dobroj tradiciji, veliki broj javnih ličnosti i modnih znalaca pratio je ovaj fashion show koji je prepoznatljiv po tome što na svakoj reviji publiku iznenadi specijalnim gosotom koji prošeta pistom. Ovog puta, to je bio teniser Viktor Troicki. Njegov izlazak na scenu propraćen je oduševljenjem zvanica koje su sa velikom pažnjom pratile trendove koje “Pal Zileri” predlaže za predstojeću sezonu.

1p pz 22915

Kolekcija jesen/zima 15/16 pod tematskim je nazivom “Momentum” i predstavlja novi karakter prepoznatljivog brenda. Akcenat je stavljen na klasičnu prefinjenost koja odoleva testu vremena i trendi krojeve u otmenom i avantgardnom izgledu savremenog muškarca.

2p pz 22915

Globalni ambasador aktuelne kolekcije, britanski glumac Morgan Watkins podržao je moderan duh nove novih modela koji pružaju imanentnu ležernost i slobodu pokreta. Za izradu su korišćeni najkvalitetniji materijali, a u krojevima vrhunske zanatske forme. Igra kontrasta izraženih kroz nijanse crno-belog kolorita i univerzalna nosivost i mogućnost kombinovanja svih artikala prestavljaju posebnu atrakciju ove sezone.

3p pz 22915

4p pz 22915

5p pz 22915

Poslednje vesti
Ne propustite