26.08.2015

Rafael Nadal kao brend ambasador Tommyja Hilfingera na seksi turniru u Njujorku

Tommy Hilfiger i Rafael Nadal su na posebnom sexy teniskom turniru u njujorškom Bryan Parku proslavili start nove jesenje advertajzing kampanje ali i predstavili nove kolekcije donjeg rublja, Tailored odela kao i mirisnu notu TH Bold.

ŠTA? Tommy Hilfiger je lansirao globalno brand partnerstvo sa teniskom ikonom Rafaelom Nadalom koji će biti zaštitno lice kolekcija Tommy Hilfiger underwear, tailored i fragrance na pop-up teniskom turniru u Bryant Parku. Osvajač 14 Grand Slam titula je na posebnom teniskom terenu izazvao veliki broj celebrity ličnosti sa stalnom adresom na Menhetnu koji su za ovu priliku odabrali odgovarajuće outfite iz nove kolekcije poznatog američkog brenda.

2p rn 25815

Španski teniser odigrao je nekoliko gemova sa top modelima Chanel Iman, Constance Jablonski, Hannah Davis, Noah Mills, Arthur Kulkov i Akin Akman. Sa svakim osvojenim poenom, protivnik je bio u obavezi da se oslobodi dela odeće, ne bi li na kraju prikazali modele iz Tommy Hilfiger muške i ženske kolekcije donjeg rublja. Glumice Jane Lynch i Lake Bell bile su domaćice na turniru koji su posmatrale meč iz sudijske stolice.

– Mi smo redizajnirali našu mušku kolekciju donjeg rublja koja sada izgleda moderno, atletski i smelo, a Nadal je krajnji globalni brend ambasador za naš novi pravac – rekao je dizajner Tommy Hilfiger i dodao:
– Od kada sam pokrenuo svoj brend pre 30 godina, uvek smo donosili jedinstven twist u dizajnu i reklamama. Današnji događaj nastavlja našu tradiciju smelih, iznenađujućih kampanja i iconic ambasadora koji slave duh našeg brenda i odlično komuniciraju sa našim potrošačima širom sveta.

1p th 25815

– Oduševljen sam kako je ovaj događaj spojio modu i sport uz neizbežan potpis Tommy Hilfigera! Ovo je savršen način za start našeg novog partnerstva – izjavio je teniser Rafael Nadal. „Veoma sam ponosan što se kampanja lansira u sred Njujorka na ovako uzbudljivom događaju!“

Atraktivne fotografije i video materijali koje će biti deo jesenje kampanje nastali su u Nadalovom rodnom gradu na Majorki.

3p th 25815

KO? Među poznatim ličnostima u Bryant parku našli su zvezda serija „Glee“ i „Hollywood Game Night“ Jane Lynch; glavna junakinja ostvarenja „No Escape“, „Wet Hot American Summer: First Day of Camp“ Lake Bell; zvezda „Paper Towns“ Nat Wolff; dizajnerka i omiljena TV domaćica Martha Stewart; supermodeli Chanel Iman i Constance Jablonski; model sa naslovnice 2015 Sports Illustrated Swimsuit Issue Hannah Davis; glumac Noah Mills; Hilfiger modeli Arthur Kulkov i Akin Akman; kao i fashion blogeri Bryanboy, Danielle Bernstein i Sazan Barzani.

4p th 25815

Poslednje vesti
Ne propustite