06.12.2019

Raskošne nijanse lakova za nokte koje ćemo nositi ove zime

Bez obzira na to što će zimska sezona zvanično početi tek krajem meseca, niske temperature naterale su nas da u svoje ormare unesemo zimsku garderobu, a slično važi i za beauty trendove. Ovog puta u prvi plan stavljamo manikir koji može biti najbolja dopuna svakog ženskog stajlinga, jer su ruke jedna od prvih stvari koje svi primećujemo prilikom susreta. Svaka žena koja drži do sebe uvek ima uredne nokte, a izbor laka odgovarajuće boje može biti efektniji od bilo kog aksesoara.

14 manikir

@betina_goldstein

Kao večne boje u svetu manikira, crvena i nude ostaće u prvom planu, uz crnu čija popularnost zavisi od sezone do sezone, dok ćemo neon i pastelne tonove poslati na zasluženi godišnji odmor. Zimska sezona donosi nam i trend raskošnih nijansi poput tamnoljubičastih, sivih, teget ili boje zlata i terracote. Mada se možda na prvi pogled čini da je reč o sumornim i dosadnim bojama, to je daleko o istine. U pitanju su zavodljivi i vamp tonovi koji se lako kombinuju sa svim ostalim bojama.

15 manikir

@betina_goldstein

U susret praznicima, ponovo su postale aktuelne šljokice na noktima, a neočekivano su se istakli i roze tonovi, zbog kojih izbor zimskog manikira postaje zaista šarenolik. Osim što sve ove nijanse možete nositi na tradicionalan način, trenutni hit su nokti različitih boja što čitavu priču čini još zanimljivijom. Svejedno je da li ćete se odlučiti za omre varijantu, odnosno nokte u različitim nijansama iste boje ili ćete birati kontrasne tonove, sa ovom vrstom manikira nećete pogrešiti. Još jedan trik kojim se možete poslužiti ako želite imate efektan manikir jeste da nalakirate samo jednu polovinu nokta. Mogućnosti su zaista beskonačne, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko divnih nijansi lakova za nokte koji će savršeno zaokružiti svaku odevnu kombinaciju tokom zimske sezone.

1 manikir

Bourjois Paris 1 Second – Very Bluetiful

6m aura 429 sticky & sweet

Aura Amazingly Resistant – Sticky & Sweet

2m essence 119

Essence the Gel Nail Polish – 119

3 manikir

Essie Nail Lacquer – Caught on Tape

4 manikir

Artdeco Art Couture Nail Lacquer – Terra Red

5 manikir

Chanel Le Vernis – Pure Black

7 manikir

Catrice –  It’s All About That Red

8 manikir

Max Factor Glossfinity – Hot Coco

9 manikir

Jin Soon – Jasper

10 manikir

O.P.I Infinite Shine 2 Gel Lacquer – Turn on the Northern Lights!

11 manikir

Rimmel London 60 Second Flip Flop – Gold Addiction

12 manikir

Bourjois Paris 1 Second – Berry Much

13 manikir

O.P.I Nail Lacquer – Berlin There Done That

Naslovna fotografija: @betina_goldstein, @taylranne
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite