16.02.2017

Recite NE iglama: Voda sa kolagenom je novi beauty hit

Kada na pragu tridesetih počnemo da primećujemo promene na koži, instiktivno tražimo rešenje za što duže očuvanje mladalačkog izgleda. Tajni sastojak koji je potreban našoj koži da bi ostala glatka i elastična jeste kolagen. Reč je o najzastupljenijem proteinu u ljudskom telu i glavnoj proteinskoj komponenti kože koja se vremenom nepovratno “troši”, pa ga valja nadomestiti. Kozmetička industrija nudi mnogo proizvoda za negu sa dodatkom kolagena, a tu su i popularni fileri kojima se popunjavaju bore.
Najnovije otkriće u beauty svetu jesu vode koje sadrže kolagen. Ispijanje, umesto ubrizgavanja, kolagena nudi čitavom organizmu “popravak” telesnog vezivnog tkiva i usporava proces u kojem ono počinje da se menja već negde od sredine dvadesetih godina života. Upravo unosom vode sa kolagenom možemo “probuditi” organizam i na vreme ga sačuvati, a samim tim i odložiti vidljive znakove starenja kože.
Jedini ovakav proizvod na našem tržištu jeste Jana kolagen beauty. Napravljena je na bazi prirodne mineralne vode Jana uz dodatak kolagena VERISOL® u količini od 2,5 g što ujedno predstavlja dnevnu dozu kolagena VERISOL® potrebnu za pozitivan učinak smanjenja bora i povećanja elastičnosti i čvrstoće kože. Takođe, Jana kolagen beauty sadrži vitamin C koji deluje sinergijski i doprinosi normalnoj sintezi kolagena za normalnu funkciju kože.
Ima nesvakidašnji ukus ruže i maline, a istovremeno učinkovito deluje na lepotu kože. Konzumiranjem ovog proizvoda odlažu se znakovi starenja kože – iznutra prema spolja.

1jk 16217

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite