17.10.2015

Restoran Tri: Mesto gde ćete se osećati kao kod kuće

Tri prijatelja, kućna atmosfera i domaća jela okosnica su beogradskog restorana “Tri”. Ovo skriveno mesto jedinstvnog koncepta smešteno je u jednom dvorištu u centru grada na adresi Kosovska 51. Namera vlasnika bila je da njihov restoran bude namenjen samo odabranom društvu, pa su u skladu sa tim izabrali i tajnovitu lokaciju koja se ne vidi sa ulice.

1p t 171015

Iza ovog koncepta stoje Maja Josifović, Jelena Borak i Nikola Tomašević koji su po profesiji umetnica, menadžerka i advokat. Nakon što su im izlasci pomalo dosadili odlučili su da stvore mesto u kome će pozvati svoje prijatelje, a oni prijatelje svojih prijatelja i tako je broj gostiju konstantno rastao, a “Tri” je postao restoran koji okuplja ljude sličnih interesovanja i senzibiliteta.

2pp t 171015

Akcenat su stavili na autentičnoj estetici enterijera i ukusnoj domaćoj hrani koju priprema Maja. Prostor je uređen sa vizijom da se svi gosti osećaju kao kod kuće, a naglasak na hrani spremljenoj sa mnogo ljubavi upotpunio je domaću atmosferu. Svi specijaliteti spremaju se od kvalitetnih namirnica kupljenih od proverenih trgovaca koje vlasnici već dugo poznaju.

3pp t 171015

Ponuda je upotpunjena i odličnom vinskom kartom sa vinima iz podnožja Fruške Gore, a služe se i domaća piva sa naglaskom na ona koja su proizvedena u lokalnim craft pivarama. Ako ste se zasitili klasičnih restorana i želite da uživate u originalnom ambijentu uz specijalitete koji će vas podsetiti na bakinu kuhinju, “Tri” je pravo mesto za vas. A kada jednom osetite atmosferu koja tamo vlada, uvek ćete se iznova vraćati. Bar na jedan zalogaj domaćeg kolača.

4p t 171015

5p t 171015

6p t 171015

7p t 171015

8p t 171015

Foto: Facebook 

Poslednje vesti
Ne propustite