13.11.2015

Retro je IN: Ove subote posetite Vintage Festival

Ako su vam dosadili veliki tržni centri i masovne proizvodnje istih stvari, različitih brendova, pravo mesto za vas jeste Vintage Festival koji se ove subote (14. novembar) održava u Novom Bitef Art Cafe-u od 13h do 19h. U skladu sa vodećim svetskim trendom da je najprestižnije posedovati vintage stvari poznatih kreatora i modnih kuća kao što su Chanel, Hermes, Prada ili Louis Vuitton, i Beograđani su dobili mesto gde mogu da dođu do starih i vrednih dizajnerskih komada koje neće nositi svaka druga devojka na ulici.
Najveće ikone stila poput Kate Mos, Siene Miler, Alexe Chung, pa čak i Victorie Beckham već dugo sa ponosom ističu kako najviše vole da posećuju vintage shopove i da tamo kupuju jedinstvene haljine, tašne ili kapute. U svetu je već postala stvar prestiža posedovati Chanel ili Hermes Birkin torbu iz 70-tih godina prošlog veka, a poznavaoci vintage mode uvek ističu da vintage stvari treba posmatrati kao vino – sa godinama postaju sve bolje i skuplje.
Jedno od retkih mesta u Beogradu gde možete pronaći vintage stvari prestižnih svetskih brendova za sada je Vintage Festival koji se organizuje samo nekoliko puta u toku godine na radost svih poklonika ove garderobe.
Zato ne propustite da posetite peti po redu festival i priuštite sebi svoj unikantni komad.

Poslednje vesti
Ne propustite