17.09.2015

Revija koja je naljutila modni svet: Oprečni stavovi o kolekciji Kanye Westa

Uprkos protivljenju modne zajednice zbog toga što je u poslednjem času zakazao reviju na Njujork Fashion Week-u, reper Kanye West nije odložio svoj šou. On je juče prikazao svoju drugu Yeezy kolekciju u prisustvu modne elite i mnogih drugih slavih ličnosti.

1p kw 16915

Slično kao i predstavljanje prve kolekcije koja je nastala u saradnji sa Adidas, Kanye se ni ovog puta nije odrekao industriske scenografije, a modeli su nosili parka jakne, dugačke kapute, dukseve sa kapuljačom, kačkete, helanke i masivnu obuću. Slojevitost je bila prisutna u svakom stylingu, kao i jednostavna paleta boja u kojoj su dominirale nude, maslinasto-zelena, braon, siva i crna.

2p kw 16915

Prikazana kolekcija naišla je na oprečne stavove, pa su se tako na Twitteru mogi pročitati mnogi kritični komentari poput jednog da su modeli neverovatno loši ili da izgledaju kao odeća za tinejdžere beskućnike. Ipak, bilo je i pohvala, a Kanyeu je čestitku uputila i kompanija Adidas.
Mnogo zanimljivije od modela, bile su zvanice na reviji. Njegova supruga Kim Kardashian sedela je u prvom redu sa sestrama Cortney i Khloe, a društvo su im pravili i Riccardo Tisci, Anna Wintour, zatim TV voditelj Michael Strahan,Jaden Smith i njegova devojka Sarah Snyder, reperi 2 Chainz i Drake i latino pevač Miguel.

3p kw 16915

Na iznenađenje svim, na pisti se nije pojavila Kendall Jenner koja je čak sedela u drugom redu, ali su zato Kylie Jenner i Bella Hadid bile među manekenkama na pisti.

4p kw 16915

5p kw 16915

Foto: Instagram

 

Poslednje vesti
Ne propustite