07.04.2017

Revijom Suzane Perić otvoren 30. Fashion Selection/ENTERtaiment

Na terminalu 1 aerodroma Nikola Tesla pred mnogobrojnom publikom, održana revija dizajnerke Suzane Perić na kojoj je predstavila kolekciju “Ples po oblacima” za aktuelnu sezonu proleće/leto 2017. Ovim događajem ujedno je otvoren jubilarni 30-ti Fashion Selection/ENTERtaiment.

Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović

Tamara Karić

Tamara Karić

Reviju je prigodnim rečima dobrodošlice, svim zaljubljenicima u modu i poštovaocima Suzaninog rada, otvorio izvršni direktor Beogradskog aerodroma Raša Ristivojević, a program je započeo neobičnim muzičkim nastupom glumice Jelene Gavrilović, koja je takođe nosila model iz ove kolekcije. Među poznatim devojkama koje su prošetale pistom bile su i model Tamara Karić i glumica Mirka Vasiljević.

Biljana Obradović

Biljana Obradović

Jelena Blečić i Mihajlo Bukvić

Jelena Blečić i Mihajlo Bukvić

Reviju su iz prvog reda pratile mnoge ličnosti iz javnog života – Željko Vasić, Biljana Obradović, Tamara Paunović, Snežana Dakić kojima su se jako dopale lepršave haljine, suknje i bluze u romantičnom boho stilu koji dominira kolekcijom.

Tamara Paunović

Tamara Paunović

Željko Vasić

Željko Vasić

Kao početnu ideju u stvaranju novih modela Perićeva je imala misao da komadi iz kolekcije imaju ulogu pasoša za sve životne destinacije. Ona se vratila svojoj početnoj estetici u kojoj glavno mesto zauzimaju bajkoviti modeli. Kolekcija odiše glamurom i dozom sofisticiranosti, a ženama pruža mogućnost da se osećaju moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji. Prefinjeni i elegantni modeli dolaze u aktuelnim nežnim tonovima, uz neizbežnu crvenu i crnu, čime dodatno stvaljaju ženstvenost u prvi plan.

Suzana Perić

Suzana Perić

Pogledajte nove modele u našoj galeriji:


Poslednje vesti
Ne propustite