29.01.2020

Romantične serije koje možete bindžovati do kraja zime

Zimske temperature kojima svedočimo poslednjih nedelja sve više nas inspirišu da slobodno vreme provodimo u ušuškanoj atmosferi sopstvenog doma. To je odlična prilika da pogledamo sve filmove i serije ili pročitamo knjige koje nismo uspeli tokom tople jeseni ili proteklih praznika tokom kojih smo uglavnom uživali u društvu najbližih. Uz šoljicu čaja ili čašu vina, omiljeni sneck i toplo ćebence, odmor kod kuće nekada najbolje može da okrepi i dušu i telo.

1 serije

Modern Love

S obzirom na to da su serije poslednjih godina postale popularnije i od filmova, a znamo da sve žene vole romantične ljubavne priče, ovog puta donosimo vam nekoliko predloga za bindžovanje tokom zime. Reč je o serijama koje su snimljene poslednjih nekoliko godina, a dostupne su na popularnim streaming servisima.

MODERN LOVE
(Amazon Prime)

Inspirisana čuvenom kolumnom New York Timesa, snimljena je istoimena serija koja donosi niz romantičnih ljubavnih priča i impresivnu glumačku ekipu koju čine Anne Hathaway, Tinom Fey, Andy Garciom i Dev Patelom. S obzirom na to da kolumna Modern Love funkcioniše tako što čitaoci šalju svoje priče, a svake sedmice objavljuje se po jedna koja upotpunjuje sliku intrigantne i neobične dejting scene u kojoj danas učestvujemo, u seriji je ekranizovano osam zanimljivih iskustva u kojima se protagonisti zaljubljuju, vole, pate i odlaze kod psihijatra po savet. Mada se kreatorima zamera to što glavne uloge tumače bogati belci, reč je o veoma romantičnoj seriji koju vredi pogledati.

THIS IS US
(Netflix)

Ako niste do sada, obavezno pogledajte ovu seriju čija je 4. sezona startovala 24. septembra. Reč je o inteligentnoj, savremenoj kombinaciji drame i komedije koja će promeniti vaše svakodnevne pretpostavke o ljudima za koje mislite da ih poznajete. S Mandy Moore, Milom Ventimigliom i Sterlingom K. Brownom u glavnim ulogama, ova neobično iskrena i provokativna serija prati jedinstvenu grupu ljudi. Kako se njihovi putovi susreću i njihove životne priče isprepleću na čudne načine, otkrivamo da nekolicina njih ima rođendan istog datuma i još mnogo toga neočekivanog.

LOVESICK
(Netflix)

Romantična komedija u britanskoj produkciji spada u serije koje ćete želeti da pogledate u jednom dahu. Do sada su snimljene tri sezone, a zaplet počinje kada glavni lik Dylan saznaje da je oboleo od polno prenosive bolesti o čemu mora da obavesti bivšu devojku kako bi je upozorio na eventualne rizike. Uloga Dylana poverena je Johnnnyju Flynnu, a u seriji igraju i Antonia Thomas, Daniel Ings, Hannah Britland, Joshua McGuire, Richard Thomson… Osim po uzbudljivim zapletima, ova priča će vas oduševiti i po odličnom scenariju i oštroumnim dijalozima njenih aktera.

LOVE
(Netflix)

Love je još jedna serija od tri sezone koja je vredna pažnje. Reditelj Judd Apatow sa Paulom Rustom i Lesley Arfin kreirao je zanimljivu TV sagu koja prati nastanak i razvoj ljubavne priče između Mickey i Gusa, koje igraju Gillian Jacobs i Paul Rust. Mickey je pomalo luckasta devojka, mnogima čudna i zavisnik je od seksa dok je Gus potpuna suprotonost – povučen i drag mladić, ali često ispada cicija. Ova pomalo neobična kombinacija urodila je plodom, pa spada u jedan od najzanimljivijih ljubavnih parova televizijskog programa.

EASY
(Netflix)

Ukoliko vam se dopadne serija Modern Love, sigurno ćete voleti Easy. Do sada su snimljene tri sezone dok je snimanje četvrte neočekivano otkazano. Ipak, reč je o kultnoj seriji o prijateljima i stanovnicima Čikaga čiji su životi isprepletani na mnogo načina, a u podeli su i mnoge holivudske zvezde, poput Emily Ratajkowski ili Orlanda Blooma.

Foto: IMDb

Poslednje vesti
Ne propustite