11.09.2019

Sada je pravi trenutak da zakažete korporativnu novogodišnju proslavu

Korporativne novogodišnje proslave postale su sastavni deo poslovanja svake uspešne kompanije i prilika da se obeleže rezultati ostvareni u proteklih 12 meseci, ali i da se zaposlenima i poslovnim saradnicima priredi žurka za pamćenje. Kao važan događaj za imidž svake firme, jako je bitno da organizacija ovih zabava bude besprekorna. Da biste uspeli u tome najvažnije su dva faktora – vreme i stručna organizacija.
Da bi svaki segment korporacijske novogodišnje proslave bio isplaniran na vreme, najvažnije je da već sada počnete s organizacijom i izaberete odgovarajući prostor jer svi ostali detalji zavise baš od mesta slavlja. Prilikom izbora lokacije uvek je veliki prioritet da se nalazi u centru grada jer niko ne želi da putuje u rubne delove grada usred hladnog i snežnog decembra. City Hall Club smešten u Bulevaru kralja Aleksandra, nedaleko od Vukovog spomenika, idealan je prostor za ovakvu vrstu proslava.

1ch 11919

Lokacija je samo jedna od prednosti ovog ekskluzivnog event centra modernog izgleda za koji je bio zadužen čuveni dizajner Vasa Vitorović. Smešten na 750 m2, City Hall Club ima veoma fleksibilan kapacitet koji je pogodan i za manje i za veće zabave. U skladu s potrebama vaše kompanije, na ovoj lokaciji mogu se organizovati proslave za najmanje 60, a najviše 800 zvanica, dok ponuda sedećih mesta ide u rasponu od 60 do 350. Osim toga, City Hall Club ima odličan tim stručnjaka koji se može pobrinuti i za sve ostale segmente vaše proslave – od dekoracije, hostesa, voditelja programa, pa do onih najvažnijih kao što su ketering, muzički program i angažovanje profesionalnih fotografa koji će zabeležiti svaki trenutak.

5ch 11919

Za pripremu vrhunskih specijaliteta zadužen je master chef Raša Vlačić koji može napraviti poseban meni u skladu s konceptom zabave, a po poslednjim svetskim gastronomskim standardima. Muzički deo prepušten je renomiranim stručnjacima iz Team System Musica, koji mogu odgovoriti svim željama. Bilo da preferirate žurku na kojoj će se slušati Ex Yu rock, domaća pop muziku, evergreen hitovi, trenutno popularna muzika ili folk, dobićete odgovarajuću uslugu. Ako vam je draže da na vašem partyju umesto žive svirke imate nastup di-džeja, i to možete zahtevati, kao što vam Team System Music može obezbediti izvođenje klasične muzike.
Da bi uspomene sa zabave ostale zauvek zabeležene tu je foto/video tim City Halla koji će se pobrinuti da dobijete fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta koje možete podeliti na društvenim mrežama.

6ch 11919

Dakle, ako želite novogodišnju korporativnu proslavu o kojoj će se mesecima pričati, pozovite City Hall Club (+381 63 606 609) i zakažite sastanak.
Za više informacija možete posetiti i Facebook i Instagram stranicu City Hall Cluba.

Foto: PR

Poslednje vesti
Ne propustite